Vajon meddig húzom? Többedik gyereket várók írnátok, Nálatok hogyan volt?
Figyelt kérdés
36+2 hetes terhes vagyok a 3. babával,ma voltam dokinál,az értékem 1111.Három héttel ezelőtt még 3000 volt.A 2. gyerkőcöm 37+3 hétre született.Pár napja rendszeres keményedéseim is vannak(jóslóim nincsenek,de az az előző terhességeimnél se volt).Igazából tudom,hogy bármi lehet(bár most sok a front,ami rásegíthet),de kíváncsi vagyok mások tapasztalatára is.2012. szept. 6. 15:47
1/7 anonim válasza:
Szia. Én az első két gyerekemet napra pontosan szültem, de a harmadikat túlhordtam 5 nappal. És még ekkor se akart kibújni,így indították... Kitartás,előbb-utóbb úgyis kibújik!!
2/7 A kérdező kommentje:
Ah...És hasonló értékeid voltak?Én a 2.-nál is így voltam a 35.-36. hétben,és előbb is jött.Köszi a választ.
2012. szept. 6. 16:51
3/7 anonim válasza:
Meglett a baba, mikor született? Milyen volt a szülés, könnyebb, nehezebb, mint az előzőek??
4/7 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi az érdeklődést.Szept. 28.-án megszületett a pici lány,3025 grammal és 51 centivel.Az első fájástól 2 óra telt el a megszületéséig(igaz,már 5 centire nyitva voltam amikor bementem,de nem fájt semmim).Nem volt gátmetszés-és sérülés-sem,se oxi,se semmi.Igaz,az előző gyerkőcnél sem.Abszolút "álom" szülés volt,bár az előző kettő is az volt a maga 4,illetve 3 órájával.Minden rendben velünk,a fiúk imádják a hugit.Szép napot kívánok!
2012. okt. 28. 09:38
5/7 A kérdező kommentje:
Ja,39+1 hétre született.
2012. okt. 28. 09:39
6/7 anonim válasza:
Szia, Én érdeklődtem felőletek!!
Gratulálok a babához!!
NEkem tök hasnoló szüléseim voltak- mármint az első nekem is 4óra volt, a harmadik 3050grammal szintén mindenestül 2óra.:)) A második szülésem csak 45perc volt- ő kisvillám volt. :)))
Álomszülések, szépek, alig fájtak- szuper volt- nagyon örülök, hogy nálad is így volt.
Nálunk 2fiu után egy harmadik fiu jött idén februárban. :)))
MInden jót nektek, gratula a három gyermekhez!!!
3fius (4,5, 2,5évesek és 8hónaposak)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor üdv a 3 gyerekesek klubjában!Én nagyon nagyon boldog vagyok,mindig is 3 lurkót szerettem/szerettünk volna.Az,hogy kislány kifejezetten csoda,mert a férjem családjában majd 100 évre visszamenőleg nincs lány.Bár mindegy volt,csak az volt a fontos,hogy minden rendben legyen.Jó egészséget,és sok boldogságot a gyerekekhez!
2012. okt. 28. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!