Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akinek mindig...

Van itt olyan, akinek mindig kis fájásokat mutatott az nst?

Figyelt kérdés
Most voltam harmadszor, de majdhogynem lapos az nst-m... Amikor ott ülök,semmi keményedés,semmi,amikor itthon vagyok meg egyből görcsök,keményedés,derékfájás. Ebből nem is nagyon tudok következtetni arra,hogy mikor jön a baba,igaz?
2012. szept. 6. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet következtetéseket levonni. Nekem egyre laposabbak voltak az NST-k, és én itthon sem keményedtem semmit. Még az elsőnél volt valami, de az utolsónál szinte lapos volt az egész, mégis rá 2 napra (pont 39 hetesen) minden előjel nélkül megindult a szülés.
2012. szept. 6. 15:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Akkor nem vágyok rá,hogy eget rengető kiugrások legyenek a papíron,hiszen az sem jelent semmit. Csak néztem az egyidős kismamákét és nekik igencsak felugrott néhol,nekem meg max. 40-ig ment.
2012. szept. 6. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:
40+5 hetes vagyok és eddig csak a 0-5 intervallum között játszik, talán 1x felugrott a 10-esig. Általában egy tök egyenes vonal a nullánál, pedig ma is majd leszakadt a derekam míg a gépen voltam, mégsem mutat semmit.
2012. szept. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!