Ha Nst-n 60-as fájásokat mutatott a gép, akkor még mennyi van hátra?
Figyelt kérdés
Második szülésem lesz, de az elsőt indították, és ott a szülőágyon is csak 20-ast mutatott a gép, oxitocin után.2011. máj. 12. 14:53
1/7 anonim 

válasza:

Ez alapján nem lehet megmondani... kb. annyi esély van rá mint a nyertes lottószámok eltalálására.
az akkor fájásgyengeség volt nem??
én nem láttam a rögzített szívhangméréskor leírt fájások nagyságát .
2/7 anonim 

válasza:

Ezt nem lehet tudni. Nekem többször is 80-at mutatott az utolsó 2 hétben, de majdnem végighordtam a babám. Na a szülésnél aztán 127-nél ki is akadt a gép (ennél magasabb értéket nem mutat ki) :)
3/7 anonim 

válasza:

nekem volt a szinte legmagasabb is nst-n, mégis túlhordatm 2 nappal, és oxitocin lett a vége. ez alapján nem lehet megmondani.
4/7 anonim 

válasza:

Nálam a méhösszehúzódásoknak nagyon magas volt az értéke (100-ig mutatta a gép, nekem fölé is ment), minden nst vizsgálatkor, de amúgy akkor még nem társult mellé fájás. Ez a 37. héttől volt így.
De végül csak a 41. héten szültem, szóval szerintem ebből nem lehet megjósolni mikor fogsz szülni.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. máj. 12. 15:17
6/7 anonim 

válasza:

Én most voltam 37. héten, 2 percenként mentek ki maximumig a fájások (100-ig mér itt a gép). Én keményedéseket éreztem. Dokim szerint még nincs itt az idő. Ennek 3 napja, és meg is szűntek a keményedések.
7/7 A kérdező kommentje:
nekem a keményedések nem szünnek, szinte folyamatosan keményedek, meg alul nagyon szúr a hüvelyemnél és fájdogál alul a hasam. Nem folyamatosan, de elég sokszor fáj
2011. máj. 13. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!