SOS! Ez már az?

Figyelt kérdés
Már 1,5 órája 5 percenként görcsöl és keményedik a hasam ha állok akkor rendesen érzem mind kettőt ha ülök akkor a görcsöt rendesen a keményedést enyhébben érzem ezek már fájások?? vagy csak jósló? mit csináljak? 37 hkm

2012. szept. 6. 09:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyozz le kellemesen meleg vízben. Ha elmúlik jósló volt, ha erősödik, rendszeresedik, akkor indulj a kórházba. :)
2012. szept. 6. 09:30
 2/14 A kérdező kommentje:
oké köszönöm =)
2012. szept. 6. 09:31
 3/14 A kérdező kommentje:
furcsa mert ha állok akkor sokkal erősebben érzem ha ülök akkor egy kicsit erősebben érzem és ugyan úgy 5 percenként jön csak mellé még valami furcsa melegség is végig megy a testemen mikor jön a keményedés
2012. szept. 6. 09:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát, nálam az ilyenek minden alkalommal csak jóslónak bizonyultak eddig. Nekem volt, hogy rendszeresen 2 percenként jöttek a fájások+ derékfájdalom és mindig elmúltak kb 1,5-2 óra után.

Próbáld ki a zuhanyt, vagy a fürdőt. Nálam ez mindig beválik. :)

2012. szept. 6. 10:11
 5/14 A kérdező kommentje:
már kipróbáltam és azóta is ugyan így van nem múlt el csak annyi változott hogy belül a hüvelyemben furcsa meleget érzek minden keményedésnél és ha állok elég erősen érzem és ha ülök akkor gyengébben már 2 óra 20 perce
2012. szept. 6. 10:14
 6/14 anonim ***** válasza:
én bemennék a kórházba, nézzenek rá, hogy miújság.
2012. szept. 6. 10:19
 7/14 Anita8401 ***** válasza:
100%

Szia :) .

Szerintem ha nem múlt el a meleg zuhany után sem akkor ez már az :) . Hívd fel a dokidat és beszèlj vele,hogy ő mit mond :) .

Könnyű szülést :)) .

Nekem az első kisfiammal pont így kezdődött és rá 3 órára babáztam :D .

2 gyerekes 26 hetes kismama

2012. szept. 6. 10:22
 8/14 A kérdező kommentje:
5 kor mennem kell amúgy is a dokimhoz majd szólok neki hogy mi a helyzet
2012. szept. 6. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj addig!!
2012. szept. 6. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt, tusoltam, olyan erősek lettek (nem tudod összetéveszteni semmivel, mert falkaparós), hogy az autóig alig tudtam kivergődni. 4órával késöbb a kezemben volt.
2012. szept. 6. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!