Van itt olyan kismama, aki 2013 februárjában fog szülni?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Mekkora a "pocaklakó"?2012. szept. 5. 20:40
21/31 anonim válasza:
13-as vagyok,nekem is megérkezett ma az AFP-m, rendben van, jövőhét csütörtökön megyek UH-ra. Nagyon nagy túlsúllyal kezdtem a várandósságot, 5 kg-tól szabadultam meg és a rosszullétek elkerültek, semmi bajom nem volt. Én is Nyíregyházán fogok szülni. :D
22/31 A kérdező kommentje:
Szia 13-as! Kihez jársz?
2012. szept. 7. 13:48
23/31 anonim válasza:
Dr. Rácz Krisztinához járok, nagyon kedves, odafigyelő! :D
25/31 A kérdező kommentje:
Medve Lászlóhoz, de őt is ismerem, szerintem is aranyos. :)
2012. szept. 10. 18:37
26/31 anonim válasza:
17es válaszoló vagyok. Múlt héten voltam uh-on, szerencsére minden rendben, de nem mutatta meg hogy mije van! Így várunk a 24 hetesig! Ki hogy van? Mit tudtok a babátokról?
27/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok azóta? Mindenki tudja már a pocaklakója nemét?
2012. okt. 17. 17:30
28/31 anonim válasza:
Sziasztok, #6os vagyok, nálunk kislány lesz újra:-)
29/31 anonim válasza:
Sziasztok! Én február 6-ára vagyok kiírva. Kisfiam lesz, a Bence nevet választottuk :)
30/31 A kérdező kommentje:
Szia! Én is február 6-ra vagyok kiírva és nekünk is kisfiú!
2012. okt. 18. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!