Van itt olyan kismama, aki 2013 februárjában fog szülni?
Sziasztok!
Én február 7.ére vagyok kiírva és még sajnos nem tudjuk a pici nemét,de ha fiú lesz akkor Zoltán az apukája után,ha lány lesz akkor Csenge lesz a neve.Én is túl vagyok már a rosszullétes időszakon...csak ez a meleg készít ki egy kicsit:/A pocim is szépen növöget már:)Eddig egyszer éreztem a pici bokszolását,de lehet hogy az az oka,hogy első baba lesz és késöbb érzem meg.
Sziasztok!
Február 10-re vagyok kiírva. 15 hetesen 4D-s UH-n lánynak mondták, a Réka név mellett döntöttünk. Még nem érzem a mozgását, de szívhangját majdnem minden nap hallom, s ez megnyugtató. 16 hetesen CRL: 100mm, BPD: 35mm
Mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!
Üdv: Ibi
Február 10-re vagyok kiírva szintén! :) 1.baba!
A pocakom növöget, de valahogy én inkább "hájasnak" érzem mint babásnak :(
A babát még nem érzem mozogni. Szoktam is emiatt aggódni eleget!
Utoljára 12hetesen voltam uh-n, azóta nemtudom mi van a kis drágával :/
Mennyit híztatok idáig amúgy ha megkérdezhetem? Én elég sokat eszek, folyton éhes vagyok. Eleve 10kg túlsúllyal kezdtem. Már feljött 3,5kg!
Megérkezett az AFP, ami negatív! Hétfőn megyünk uh-ra. Örülök, hogy ennyien írtatok és ilyen sok februári baba születik!
Hová jártok dokihoz? Van olyan, aki Nyíregyházán fog szülni?
Február 4re vagyok kiirva a kisfiammal! :)
A kislányom febr.13án tölti be a 2.évét! Mindig azt mondjuk neki kap egy kisbabát szülinapjára!! :DDD
Ti hogy álltok a névadással? Választottatok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!