Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki 2013 februárjában fog szülni?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Mekkora a "pocaklakó"?
2012. szept. 5. 20:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mónika voltam.. :)
2012. szept. 5. 21:39
 12/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én február 7.ére vagyok kiírva és még sajnos nem tudjuk a pici nemét,de ha fiú lesz akkor Zoltán az apukája után,ha lány lesz akkor Csenge lesz a neve.Én is túl vagyok már a rosszullétes időszakon...csak ez a meleg készít ki egy kicsit:/A pocim is szépen növöget már:)Eddig egyszer éreztem a pici bokszolását,de lehet hogy az az oka,hogy első baba lesz és késöbb érzem meg.

2012. szept. 5. 21:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Február 10-re vagyok kiírva. 15 hetesen 4D-s UH-n lánynak mondták, a Réka név mellett döntöttünk. Még nem érzem a mozgását, de szívhangját majdnem minden nap hallom, s ez megnyugtató. 16 hetesen CRL: 100mm, BPD: 35mm

Mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!

Üdv: Ibi

2012. szept. 5. 21:56
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Február 10-re vagyok kiírva szintén! :) 1.baba!

A pocakom növöget, de valahogy én inkább "hájasnak" érzem mint babásnak :(

A babát még nem érzem mozogni. Szoktam is emiatt aggódni eleget!

Utoljára 12hetesen voltam uh-n, azóta nemtudom mi van a kis drágával :/

Mennyit híztatok idáig amúgy ha megkérdezhetem? Én elég sokat eszek, folyton éhes vagyok. Eleve 10kg túlsúllyal kezdtem. Már feljött 3,5kg!

2012. szept. 5. 23:05
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Február 13-ra várom az ikreimet, már van egy 4,5 éves kisfiam. A pocakom szép nagy, holnap töltöm a 18. hetet, mozogni, már 14 hetesen éreztem Őket, de a kisfiamat csak 17 hetesen annak idején. A rosszullétek hál'Istennek kb. a 14. héten elmúltak. Jövő héten megyek uh-ra, remélem, akkor már látszani fog a nemük. Boldog babavárást mindenkinek!
2012. szept. 6. 08:08
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Máté név mellett döntöttünk. Egész pontosan a lányom. Nálunk ő lesz a harmadik. Én is már nagyon korán kezdtem érezni, kb 14. héten. Nekem hatalmas hasam van a belinkelt képhez képest :) + 10kg-al indultam az előző terhességemből, mert sajnos nem sikerült visszafogynom. Az induláshoz képest még mindig -1kg-nál vagyok.
2012. szept. 6. 08:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Február 14 re vagyok kiírva a második babánkkal! Szép Valentin napi ajándék lesz! Nekem semmi de semmi pocakom nincs még. Igaz eddig fogytam 5 kgot. A nemét még nem tudjuk, jövő héten töltöm a 18. hetet, akkor megyünk majd uh-ra és reméljük megmutatja mije van vagy mije nincs :D
2012. szept. 6. 11:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Ami nálunk érdekes, hogy a sógornőm is várandós, ő február 20ra van kiírva. Két barátnőm is februárra várja a babáját, az egyik február 10 a másik február 17! És még csak össze se beszéltünk! :D
2012. szept. 6. 11:56
 19/31 A kérdező kommentje:

Megérkezett az AFP, ami negatív! Hétfőn megyünk uh-ra. Örülök, hogy ennyien írtatok és ilyen sok februári baba születik!

Hová jártok dokihoz? Van olyan, aki Nyíregyházán fog szülni?

2012. szept. 6. 12:01
 20/31 anonim válasza:

Február 4re vagyok kiirva a kisfiammal! :)

A kislányom febr.13án tölti be a 2.évét! Mindig azt mondjuk neki kap egy kisbabát szülinapjára!! :DDD

Ti hogy álltok a névadással? Választottatok már?

2012. szept. 6. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!