Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most komolyan, viccen kívül,...

Most komolyan, viccen kívül, létezik olyan, h valakinek nincs jóslófájása egész terhessége alatt?

Figyelt kérdés
..és nem is keményedik pl?

2012. szept. 5. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt sem jóslóm,de még igazi fájásom sem.Indító zselétől,oxitól is csak nagyon gyengén,nem is tágultam semmit,császár lett a vége.
2012. szept. 5. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Viccen kívül, van. Én. Semmilyen tünetet nem produkáltam. 2-3 nappal szülés előtt fent volt még a hasam, többen megjegyezték, még min 2 hetem tuti hátra van. Az sem jött be, hogy kevésbé aktívabb lesz a baba a szülés előtt. Pár órával előtte még végigszambázta az összes belső szervemet. Se keményedés, se jóslófájás, semmilyen fájdalom. Csak néhány pattanás, és elöntött a magzatvíz. Rá 1,5 órára kezdődtek a fájások, 5 percesek voltak. 7 órát vajúdtam, fél óra volt a kitolási szakasz. Nincs tapasztalat amivel összehasonlíthatnám, mert egyetlen gyermekem van, de szerintem ez könnyű szülés volt.
2012. szept. 5. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert kedves kérdező te másként éled meg, légy szíves ne hazudtolj meg olyanokat, akik veszik a fáradtságot, és válaszolnak neked. Mi volt a kérdésed célja akkor?

Nekem sem volt első babánál jóslóm, és rejtett vajúdásom volt. Meg sem éreztem, hogy szülni fogok hamarosan. Akár hiszed, akár nem.

Most a 2. babánál pedig már a 29. héttől jóslózom sajnos és keményedek is időnként. Más minden terhesség, ez tény. akár hiszed, akár nem.:)

2012. szept. 5. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:
58%-os, mint láthatod SENKIT nem pontoztam le, mert mondjuk nem tetszik a válasza. Én csak kérdeztem, ők meg válaszoltak, Te meg idejössz hatásvadászkodni. Na de sebaj, végülis válaszoltál.....
2012. szept. 5. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tűnsz túl kedvesnek... XD De sebaj.

Sosem volt sem jóslóm, sem keményedésem. A szülésem nagyon könnyű volt (persze utólag... :D). 6 óra alatt lett meg a lányom, enyhe fájásokkal. Nevetgéltem, élveztem minden percét. ÉS ez nem hazugság, komolyan így volt.

40+5re szültem. Még a nyákdugót sem tudom milyen, életemben nem láttam. Mondjuk utána a gátseb, na az fini volt 3 hétig... :)

2012. szept. 5. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél keményedés volt, de jósló nem. Max szülésem éjjelén picit fáj a derekam, meg előtte pár nappal elment a nyákdugóm. A 35. héten szültem, sajnos és a magzatvízszivárgással kezdődött és szinte 2 perces fájásokkal indítottunk. Ébredésemtől másfél óra alatt lezavartuk az egészet. Második terhességemet picit nehezebben viselem, az sem érdekel, ha lesz jóslóm, az sem, ha szenvedek tőle, csak ne szüljek meg ennyivel előtte. Fiamnál is szívesen feláldoztam volna néhány óra vajúdásért legalább 2 hetet, hogy még fejlődhessen odabent.
2012. szept. 5. 21:41
 17/17 Atroposz ***** válasza:
Nem volt se jóslóm se keményedések.
2012. szept. 6. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!