Most komolyan, viccen kívül, létezik olyan, h valakinek nincs jóslófájása egész terhessége alatt?
Az első terhességemnél nekem nem volt sem jóslóm, sem keményedésem. 40+5 naposan indították a szülést.
Most a másodiknál bepótoltam, már a 29. héttől vannak keményedéseim és jóslóim is. :D
ezt annyira nehezen hiszem el, ne haragudjatok ...se jósló, de még keményedések se....2 terhességem volt, mindkettőnél volt mindkettő, pedig a 2-at túl is hordtam...De már szülés előtt 1 héttel kb. figyelgettem, h mikor maradnak abba vagy nem a jóslók....
Semmi beleszúrkálás, mensis gyenge fájdalom, combtőbe sugárzó érdekes fájdalom??
Miért olyan hihetetlen ez? Tényleg nincs. Menzis görcs? Azt sem tudom milyen az, sohasem görcsöltem menstruációkor. Hidd el, van ilyen, nem vagyunk egyformák, nem törvényszerű, hogy mindenkinek ugyanazon tünetei legyenek.
40+4 hkm
Miért hihetetlen?
Én mindkét gyerekemet túlhordtam, 20 hónap van közöttük. Az elsőnél egy darab jóslóm és keményedésem sem volt, a másodiknál marékkal szedtem a magnéziumot, folyamatosan keményedtem. Jóslóm csak a betöltött 40. hét után volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!