Létezik, hogy tegnap azért szurkált egész nap a hasam alja, mert szoros harisnya volt rajtam? Előtte sosem szurkált, ma meg már szintén nem.
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, csak egész picit nőtt még a hasam..2010. febr. 27. 12:23
1/2 anonim válasza:
Én jártam már igy mert már kezdett szoritani a cicanadrág..nekem nem szurkált hanem tompán fájt,de mikor levettem már nem fájt..azóta nem hordom:)
2/2 Vilcsianyuja válasza:
Terhesség elején én csípőnacikat hordtam, de nekem is kényelmetlenné váltak, mert ülve pont ott nyomnak, ahol nagyon nem kellene. Hordj kényelmes rucikat, amiben jól érzed magad, mindegy, hogy látszik-e már rajtad vagy nem! Ha sokat kell ülnöd, akkor meg mindenképp! Amúgy a szúrkálások lehetnek attól is, hogy a méhed kezd nőni és máshogy elhelyezkedni, emiatt nyúlnak a méh-tartószalagok. Ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!