Jóslófájások? Mindenkinek kell, hogy legyenek?
Figyelt kérdés
Természetes az,hogy nincsenek jóslóim még 36hetesen?Keményedik a hasam néha,meg a derekam és a hátam fáj,de semmi erős menses szerű fájdalmam nincs meg ilyesmi.2012. szept. 5. 16:29
1/5 anonim válasza:
semmi sem kell, kötelező a terhesség alatt...Minden terhesség más és más. én 40 hetes vagyok, se jósló, se keményedés, se semmi nem volt még...
2/5 anonim válasza:
A haskeményedés is jósló a 36.hét után főleg. Gyakorol a méhed, azért húzódik össze és ez keményedéssel jár. Nem a baba miatt keményedsz, h rugdos.
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális! Az is lehet,hogy van,csak nagyon enyhe és meg sem érzed,meg az is lehet,hogy éjjel tör rád,álmodban.. Ki tudja :) de örülj neki egyébként,mert nagyon kellemetlen és megtévesztő tud ám lenni...
37 hkm
4/5 anonim válasza:
nekem se volt semmi az elsőnél. most a másodiknál meg van minden...
5/5 anonim válasza:
40+4 hetes vagyok és haskeményedést is tegnap este éreztem először a terhességem alatt. A jóslófájás azt sem tudom milyen. Nem kötelező semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!