Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg felesleges a 4D-re...

Tényleg felesleges a 4D-re pénzt kiadni?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk apucival 4Dre, és már sokaktól azt hallom, hogy minek, meg felesleges pénz kidobás... Szerintetek is?
2012. szept. 4. 19:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember " rosszabb" helyre is elszórja a pénzt, ez meg valóban kihagyhatatlan, ahogy látod ki is növekszik odabent! :)
2012. szept. 6. 16:36
 22/25 A kérdező kommentje:
Így van! :D
2012. szept. 6. 19:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Majd' megöl a kiváncsiság hogy milyen lehet, félre ne érts. Ahogy eljövünk egy UH-ról már másnap megnézném:) De az ő nyugalmát is figyelembe veszem, na meg a pénztárcánkat is.
2012. szept. 6. 21:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Aki azért lepontoz, mert más a véleményem, és az nem egyezik vele, az magát minősíti.
2012. szept. 7. 17:10
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Tudod...van ez így! Nem mindenikek tetszhet a véleményed! De ettől, hogy én őszinte vagyok, nem érzem magam rosszabb embernek. :D További minden jót!
2012. szept. 8. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!