Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg felesleges a 4D-re...

Tényleg felesleges a 4D-re pénzt kiadni?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk apucival 4Dre, és már sokaktól azt hallom, hogy minek, meg felesleges pénz kidobás... Szerintetek is?
2012. szept. 4. 19:43
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
71%

Életünk egyik legnagyobb élménye volt látni a Picurit 4D-ben a pocakban. Ráadásul a család is tátott szájjal nézte itthon a DVD-t, ezek a pillanatok minden pénzt megérnek! Szerintem ne hagyd ki, ha teheted! Az igaz, hogy a Babán is sok múlik, engem is forgattak és a derekam alá pakoltak mindenfélét, hogy lássuk az arcocskáját, de végül jól megmutatta mindenét a kisfiunk :).

29hkm

2012. szept. 4. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
szerintem megéri elmenni.mi is voltunk és felejthetetlen élmény.nekem és a páromnak is nagyon tetszett.sőt a szüleim alig bírták kivárni míg hazaérünk és megnézhetik a képeket.:) hány hetes vagy?jó mozizást :)
2012. szept. 4. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem fölösleges! Nekem konkrétan életmentő volt, a szonográfus vett észre egy olyan dolgot, amit utána 10 hétig folyamatosan követtek uh-al, hogy mikor megszületik, elkezdhessék azonnal a gyógyítást.

Semmilyen vizsgálat nem felesleges és ezzel más ismerősöm is így volt, mint mi (ugyanekkor találtak meg egy betegséget).

Menj el!

2012. szept. 4. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Mi biztos hogy kihagyjuk. Csak a kötelezőkre megyünk. Nemcsak anyagiak miatt, hanem sok helyen olvastam, hogy zavarja a kicsit. Nem ártalmas neki (bár ezt még nem bizonyították) de hallja a neki zavaró hangot, és minek tegyem ki ilyennek, csak a mi szórakoztatásunkra? Sztem fölösleges.
2012. szept. 5. 01:08
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Szerintem sem felesleges. Nem az élmény miatt( bár nekem az is felejthetetlen volt),hanem azért mert itt fél órán keresztül tényleg mindenét megnézik,hogy rendben van-e. A kötelező uh-n mindig csak a combcsontot nézték meg,azt,hogy meg van-e minden lábujja azt nem. Ráadásul engem nem engedtek el a munkahelyemről az AFP-re,így különösen fontos volt,hogy legalább egy ilyen alapos vizsgálaton átnézzék a picit. Szóval szerintem nem felesleges,és az,hogy mellé még láthatod is a babádat,teljesen máshogy,mint a 2D-n,az egy csodálatos dolog =) Mindenképpen megéri!

36hkm

2012. szept. 5. 08:06
 16/25 Anita8401 ***** válasza:
100%

Mi éppen tegnap voltunk ès leírhatatlan èlmény volt :D .

Szerintem nem felesleges :) nekünk megérte elmenni :) .

Szerencsére szépen mutatta magát ès láttuk ahogyan mosolyog meg grimaszol :D nagyon nagy èlmény volt nem beszèlve arról,hogy bármikor megnèzhetjük itthon is a felvételt :) .

26hetes kismama

2012. szept. 5. 10:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi a férjemmel nem mentünk és nem is fogunk. Biztos, hogy nagy élmény lehet, hiszen imádom az UH-vizsgálatokat is, de úgy gondoljuk, hogy nekünk nem éri meg 200 km-t utazni (oda-vissza) és kb 15000-et kiadni. Abból a pénzből meg tudunk venni sok mindent, ami a babának szükséges...

30+1 hkm

2012. szept. 5. 10:53
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ahogy olvasom végül is a nagy többségnek ez egy nagy élmény, és a párommal is azt beszéltük, hogy bár tényleg lenne jobb helye a pénznek ez azért mégis csak egyszeri és megismételhetetlen alkalom, amit ha most nem használok ki, később bánni fogom.

Úgyhogy a véleményeket olvasva, eléggé felcsigázott lettem, és már alig várom, hogy ott legyünk. Remélem szerencsénk is lesz, és fog magából valamit mutatni.

Minden esetre majd megírom, milyennek éltem meg, és köszönöm az összes választ!

2012. szept. 5. 13:53
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
A mosoly meg a grimaszon kívül mi a hasznos benne? Nekünk genetikai UH-on nézték meg minden porcikáját. Úgyhogy csak pénzkidobás.
2012. szept. 5. 18:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Nos igen, lehetne felesleges pénzkidobásnak tekinteni, de ha nem mentem volna el, biztos megbántam volna, mert tényleg hatalmas élmény őt így látni. Nem beszélve arról, hogy a nagyszülők is megnézhetik leendő unokájukat, és hát ők is el voltak ájulva. Úgyhogy nem bántam meg... :)
2012. szept. 6. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!