Ugye nem felesleges?
Nemrég vettünk egy gyönyörű ágyneműt a születendő kislányunknak. De sok helyen azt olvastam, hogy felesleges, mert az első 1 évben csak plédre van szüksége. De a feje alá nem jó a lapos párna, ami direkt kisbabáknak van?
29hkm
Újszülöttnek nem szabad párnát tenni a feje alá, még laposat sem! Maximum egy textilpelust.
Nem felesleges az ágynemű, de csak később fogod tudni kihasználni.
Én takarót sem szívesen használok, mert lerúgja magáról, vagy a fejére húzza. Így csak lepedőt használunk, a feje alatt textil pelenka van, és hálózsákot adok rá.
Nem!
Párnát nem szabad az újszülöttnek!
Nekem speciel azt mondta a védőnő,hogy egy éves kora előtt semmiképp ne adjak neki párnát!
Nem szabad parnat hasznalni, mert magar huzhatja meg akadalyozhatja a legzesben. Nagyon szepek a bababoltokban berendezett babaszobak, meg olyan idilli, de ne dolj be nekik, mert a baba egeszsege erdekeben ne hasznald. Itt kulfoldon meg a fejvedot a baba agy kore sem javasoljak a bolcso halal miatt, mert nem ereszti at a levegot. Nalunk lehet kapni bnabaoltokban olyat ami vedia fejecskejet h ne usse bele az agy racsaba, de ugyanakkor nem olyan vastag es atengedi a levegot.
Takaronak is csak pledet hasznaltunk, nyaron meg vekonyabb lepedot. Ugyanis a babak holeadasa meg nem olyan jo es ha tul hevul a teste az is vezethet bolcsohalalhoz.
Újszülött alá nem szabad, csak textil pelus a buksija alá. Van egy olyan párna, ami középen lyukas nekünk ilyen van Babymoov Lovenest, de ez nem kimondott párna és csak háton fektetve szabad használni.
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!