Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem felesleges?

Ugye nem felesleges?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk egy gyönyörű ágyneműt a születendő kislányunknak. De sok helyen azt olvastam, hogy felesleges, mert az első 1 évben csak plédre van szüksége. De a feje alá nem jó a lapos párna, ami direkt kisbabáknak van?

29hkm

2012. máj. 21. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Újszülöttnek nem szabad párnát tenni a feje alá, még laposat sem! Maximum egy textilpelust.

Nem felesleges az ágynemű, de csak később fogod tudni kihasználni.

Én takarót sem szívesen használok, mert lerúgja magáról, vagy a fejére húzza. Így csak lepedőt használunk, a feje alatt textil pelenka van, és hálózsákot adok rá.

2012. máj. 21. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a baldahimhez van kispárna féleség akkor azt se szabad majd?
2012. máj. 21. 03:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem!

Párnát nem szabad az újszülöttnek!

Nekem speciel azt mondta a védőnő,hogy egy éves kora előtt semmiképp ne adjak neki párnát!

2012. máj. 21. 04:53
 4/7 anonim ***** válasza:
azt a nagyon lapos párnát mondjátok,ami szinte,olyan vastag, mint egy textil pelenka?
2012. máj. 21. 04:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad parnat hasznalni, mert magar huzhatja meg akadalyozhatja a legzesben. Nagyon szepek a bababoltokban berendezett babaszobak, meg olyan idilli, de ne dolj be nekik, mert a baba egeszsege erdekeben ne hasznald. Itt kulfoldon meg a fejvedot a baba agy kore sem javasoljak a bolcso halal miatt, mert nem ereszti at a levegot. Nalunk lehet kapni bnabaoltokban olyat ami vedia fejecskejet h ne usse bele az agy racsaba, de ugyanakkor nem olyan vastag es atengedi a levegot.

Takaronak is csak pledet hasznaltunk, nyaron meg vekonyabb lepedot. Ugyanis a babak holeadasa meg nem olyan jo es ha tul hevul a teste az is vezethet bolcsohalalhoz.

2012. máj. 21. 05:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Újszülött alá nem szabad, csak textil pelus a buksija alá. Van egy olyan párna, ami középen lyukas nekünk ilyen van Babymoov Lovenest, de ez nem kimondott párna és csak háton fektetve szabad használni.

34 hetes kismama

2012. máj. 21. 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem felesleges később jó lesz mi is megvettük, de nem szabad párnára fektetni,mikor hazahoztuk a védőnő mondta hogy slégan tegyük az ágyrácshoz/félig az oldalára, ha kibukik belőle egy kis tej, ki tudjon folyni a szájából/ később textilpelust terítettem a feje alá hogy ezt felszívja és ne a lepedőt kelljen cserélni, de szerintem más jelentősége nincs a pléd meg azért jobb, mert jobban körbeveszi a kis testét,de ezt se minden baba tűri,akkor hálózsák.
2012. máj. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!