Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye, ezen felesleges agyalni?

Ugye, ezen felesleges agyalni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengetegen feltesznek ilyesmi kérdést, de most szimplán eluralkodott rajtam a pánik...

előző honapban pont akkor jutottam haza külföldről (mert itt kint dolgozom) mikor megjött a menstruáció, és mivel pont csak azt a hetet töltöttem otthon a párommal, így minden percét kiélveztük, ahogy lehet...

talán egy kicsit túlságosan is...

hol használtunk óvszert, hol nem.

Indulás előtt végeztem egy tesztet, de az negatív lett. Az utolsó három napban már használtam óvszert, tehát a régebbi időkre tettem fel a kérdést a tesztnek.

Igazából már tegnap meg kell volna jönnie, de tegnap még csak legyintettem, ma viszont már kicsit mérges vagyok, mert nem érzem magam kismamának.

Azon kívűl, hogy ebben a hónapban, jobban kivántam az örült kajákat kb egy hétig, azon kívűl más eltérő nem volt!

Nem húz a mellem, a kívános időszakomon is túlestem, talán egy kicsit intenzivebben, a hangulatingadozásom is meg volt, amiből következtettem, hogy nincs gond...

viszont semmi..

tegnap elkezdődőt a szokásos mellékproblémám, ha menstruálok, ami most is tart, de ennél több nincs!

Mégis mi a francért idegesít? :)

2011. ápr. 5. 11:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Stressz meg nem nagyon ér.... talán egy kevés, de az általános mindenkinél...
2011. ápr. 5. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Igazából, most mi a problémád?

A terhességi tesz a már beágyazódástól való 3. napon mutatja ki a terhességet, tehát a lehetséges teherbeesés után kb 15. nap!

Tehát , ha akkor csináltál tesztet, nem kell aggódnod nem kívánt terhesség miatt.

Ha nem akkor csinálted, akkor javaslom vegyél egy tesztet, és nem kell min agyalnod!

2011. ápr. 5. 11:29
 3/6 A kérdező kommentje:

de igen, akkor csináltam... kb... öhm...6.nap után csináltam a 3. naptól már védekeztünk...

egyszerűen csak rám jött a frász... :)

De kedves vagy köszönöm a megnyugtató szavaidat, a három napos beágyazódásról én is tudtam, csak hát azt is tudom, hogy rég nem látott kedves, okozhat nem várt babát :)

2011. ápr. 5. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak hogy nem mutatja ki mindig olyan korán, sőt! Viszont ha csinálsz ma vagy inkább holnap, az már valószinű kimutatná.
2011. ápr. 5. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem úgy tűnik,hogy annyira elleneznéd azt a babát ha jönne.Átlagban és gondolom te is sokszor hallottad már a kismama aki nem akar babát csak a menzi elmaradása után foglalkozik a gondolattal,hogy miért is késik.Aki valahol a szíve mélyén vágyik a babára ,az tart már a menzi előtt önvizsgálatot és keresi a jeleket magán.Sőt oda képzel dolgokat,mint a kívánósság émelygés feszítő mellek stb.

Szerintem tisztázd magadban a kérdést ,hogy mit is szeretnél és ne háborogj azon amit írtam,/mert te ugyis tudod/csak olvasd vissza magad.És váj türelemmel még úgy kb 2 napot,ha a teszt akkor is negatív és nem jönne meg menj el nődokihoz.Azt a néhány ezret megéri,hogy elmúljon a bizonytalanság.És légyszi írd meg,hogy mi lett.

Egy 3 hónapos nem várt baba anyukája:D IMÁDOM ŐT!

2011. ápr. 5. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Őszintén megmondom, én nagyon szeretnék már saját kisbabát, de egyenlőre az anyagi helyzetünk miatt nem tehetjük meg, ill. én most külföldön dolgozom....

Muszáj ezt a félévet legalább itt kint töltenem, mert tanulom a nyelvet közben, s ha most egy picibaba összejönne, haza kéne mennem, nem lenne előtte munkám, két évig lehetnék csak vele otthon, vagy gondolkozhatnék még egy kisbabán, hogy ne kelljen bölcsibe vinnem...

Másrészről félre ne érts, ha ismernél :) tudnád :) hogy ha jönne valaki, én lennék a legboldogabb :)

2011. ápr. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!