Mire jó a bandázs? Nem felesleges ez, ha a kismama nadrágokban amúgy is van pótrész varrva?
Én arra gondoltam,hogy a rendes nadrág és a megszokott felsők alja közti helyet kell kitöltenie, hiszen ahoyg a pocak nő úgy egyre kevésbé fednek ezek a ruhadarabok.
De közben látható,hogy a kismama nadrágokba eleve "be van ez varrva",tehát látszólag egy teljesen felesleges "ruhadarabról" van szó.
Neke nem volt, sokkal egyszerűbb venni cicanadrágot,vastagabb harisnyát hosszú felsőket, tunikát, még nőiesebb is.
1 terhesnadrágm volt, amit vettem és 1 amit a hugom alakított át, de nem igazán szerettm őket.
Mind akét gyreknél kb félidőig a normál cuccaimat hordtam
Azért nem értem,mert a rendes nadrágok már akkor sem jók rám ha nem gombolom be mondjuk a felső gombot.
Csípőben sem jók,és ha meg nagyon kiengedem akkor leesik.
Tehát,ha már ígyis úgyis vennem kell,akor inkább kismama nadrágot veszek. Kvázi a bandázs nem jó semmire.
miért ne lenne jó????neked nem jó, másnak jó!!
én pl. nem szélesedtem ki csípőben és nekem jók voltak a nadrágjaim és amikor már nem tudtam bekapcsolni a felső gombot akkor felvettem a bandázst és kész....
nem mindenki szélesedik ki csípőben hogy ne tudná hordani az addigi nadrágjait...
a kismamanadrágokhoz nem kell igen.
nekem télen jó volt vesemelegítőnek is. mikor hideg volt felvettem a nadrágot+bandázs és rá a pulóver vagy póló és kényelmesen éreztem magam!
2 kisfiú anyuja
Én vettem több színben bandázsokat, és így is töredéke volt egy kismama nadrág árának. Mai napig hordom a kedvenc nadrágjaimmal, rövid felsőimmel. Mondjuk nekem csak a pocim nőtt, nem híztam máshova.
33h km
Én nem vagyok kismama, még nem is voltam, mégis minden ősszel egészen tavaszig hordok "derékmelegítőt"
Jobb érzés, ha lehajolok nem lóg ki a derekam. Mióta olt egy csúnya felfázásom azóta hamarabb van iylen bajom. Rendesen érzem, hogy fázik a vesém, derekam.
Vettem jó színeseket, így divatos (sötét nadrág felső és kívülre rakom a piros...stb derékmelegítőt) ha meg nem akarom h látszódjon alulra teszem:)
Úgyh ha babát várok majd tuti használom, most is van mi. 4 db-om
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!