Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen elviselhetetlen...

9 hetesen elviselhetetlen rosszullét. Tippek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám az volna, hogy jelenleg 9 hetes kismama vagyok, és lassan egy hónapja elviselhetetlen rosszullét kínoz... 5 hetesen kórházba is kerülten négy napra infúzió meg egyebek, azt mondták majd elmúlik. Sajnos a rosszulléteim nem csak reggelre korlátozódnak, hanem 24 órásak,nincsen egy perc se amikor jól lennék... kipróbáltam már rengeteg dolgot de semmi nem vált be... bármit eszek szinte azonnal visszajön, ami elég kellemetlen mert így nagyon ki se tudok mozdulni otthonról, pedig az élet nem áll meg... tudom hogy terhességre válogatja, de szeretném ha megosztanátok velem tapasztalataitokat, hogy ki hogy élte meg ezt az időszakot és meddig tartott... vagy ha esetleg van tippetek, azt is szeretettel fogadom. Nagyon várom ezt a babát, de teljesen kétségbe ejt ez a helyzet :(
2012. szept. 4. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem a 10-14hét nagyon húzós volt, én is mindent hánytam kifelé, a hideg tej és (ritkán ittam csak) a jéghideg kóla maradt meg. naponta többször is hánytam. borzalmas volt...

azóta már javult a helyzet tudok szilárdat is enni, de néha még az is vissza köszön.

remélem minél hamarabb túl jutsz ezen az időszakon!

tanácsolni nem nagyon tudok semmit, nem igazán tudom mi segíthetne Neked :(

2012. szept. 4. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a 37 és fél hétből, míg terhes voltam, 25 hetet tuti végigcsináltam rosszulléttel, hányingerrel és hányással, plusz pánikbeteg lettem, a végére pedig toxémiás. Nekem nagyon sokat segített akkor a férjem, akivel mindent megbeszélhettem és ha tudott, ott volt mellettem. Meg az orvosok, védőnőm is mindig nyugtatott, hogy a baba teljesen rendben van, ne aggódjak. És így is lett, egy teljesen egészséges fiam született.

A hányingerre lehet magne b6-ot szedni. Sok vitamin! Esetleg beszéld meg az orvossal, javasoljon valamit! Kapcsolódj ki! Nézz filmet, olvass, fejts rejtvényt, vagy amit szeretsz csinálni, hogy kicsit terelődjön a figyelmed a rosszullétről!

Boldog babavárást és jobbulást!

2012. szept. 4. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos épkézláb tanáccsal én sem szolgálhatok, de kívánom, hogy mihamarabb légy jobban! Szerintem az volna a legjobb,ha visszamennél a dokihoz és elpanaszolnád neki ezt, hátha ő tudd érdemi tanácsot adni. Ha vállat von, hogy majd elmúlik, legyél egy kicsit erőszakosabb!
2012. szept. 4. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is a 3,5. hónapig szó szerint offon voltam. A nap 24 órájában rosszul voltam, még éjszaka is kijártam. Semmi nem maradt meg, még ásványvíz meg keksz sem. :( És igen, sajnos ki sem tudtam menni a lakásból, vagy ha mégis, szörnyű volt, gyenge voltam, és egyfolytában hányinger. Sajnos nem nagyon van ami segít, maximum kicsit jobban leszel tőle. A szénsavas dolgok kicsit segítenek, bocsánat, hogy ilyet írok, én attól büfiztem, az olyan érzés volt, mintha a hányinger picit múlna. Egyébként talán gyömbéres keksz, vagy színhús. (köret nélkül, alig fűszeresen).

De kitartás! Mikor elmúlik hálás leszel érte az egész világnak, mindent pozitívabban fogsz látni! :)

36 hkm

2012. szept. 5. 10:30
 5/6 anonim válasza:
100%
Én még csak 7 hetes vagyok,de szintén zenész.Ma kipróbáltam a savanyú ubit,attól enyhült a hányinger,és a tea is csúszik jó sok citrommal!Kitartás! :-)
2012. szept. 5. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm aki eddig írt, kiprobálok mindent amit javasoltatok :)
2012. szept. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!