9 hetesen elviselhetetlen rosszullét. Tippek?
nekem a 10-14hét nagyon húzós volt, én is mindent hánytam kifelé, a hideg tej és (ritkán ittam csak) a jéghideg kóla maradt meg. naponta többször is hánytam. borzalmas volt...
azóta már javult a helyzet tudok szilárdat is enni, de néha még az is vissza köszön.
remélem minél hamarabb túl jutsz ezen az időszakon!
tanácsolni nem nagyon tudok semmit, nem igazán tudom mi segíthetne Neked :(
Én a 37 és fél hétből, míg terhes voltam, 25 hetet tuti végigcsináltam rosszulléttel, hányingerrel és hányással, plusz pánikbeteg lettem, a végére pedig toxémiás. Nekem nagyon sokat segített akkor a férjem, akivel mindent megbeszélhettem és ha tudott, ott volt mellettem. Meg az orvosok, védőnőm is mindig nyugtatott, hogy a baba teljesen rendben van, ne aggódjak. És így is lett, egy teljesen egészséges fiam született.
A hányingerre lehet magne b6-ot szedni. Sok vitamin! Esetleg beszéld meg az orvossal, javasoljon valamit! Kapcsolódj ki! Nézz filmet, olvass, fejts rejtvényt, vagy amit szeretsz csinálni, hogy kicsit terelődjön a figyelmed a rosszullétről!
Boldog babavárást és jobbulást!
Szia!
Én is a 3,5. hónapig szó szerint offon voltam. A nap 24 órájában rosszul voltam, még éjszaka is kijártam. Semmi nem maradt meg, még ásványvíz meg keksz sem. :( És igen, sajnos ki sem tudtam menni a lakásból, vagy ha mégis, szörnyű volt, gyenge voltam, és egyfolytában hányinger. Sajnos nem nagyon van ami segít, maximum kicsit jobban leszel tőle. A szénsavas dolgok kicsit segítenek, bocsánat, hogy ilyet írok, én attól büfiztem, az olyan érzés volt, mintha a hányinger picit múlna. Egyébként talán gyömbéres keksz, vagy színhús. (köret nélkül, alig fűszeresen).
De kitartás! Mikor elmúlik hálás leszel érte az egész világnak, mindent pozitívabban fogsz látni! :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!