Jó kifogás kellene! 5 hetesen feküdnöm kell, milyen kifogással mondjak le egy hétvégi programot?
félreérted
nem adtam diagnózist (lilám nem volt mi bajod gondolom nem magadtól találtad ki a fekvést....)
de ebben az esetben jobb az igazság
én ezt tenném ez a válaszom... pláne azért mert mint írtad közeli rokonok
tüszős mandulagyulladás? épp 3 ismerősöm szenved vele.
falmászásnál leestél és kibicsaklott a bokád, és járni nem bírsz, te szegény...? :D
fékezett a busz és beleestél a csőbe, a monoklikat nem lehet lesminkelni..?
Kedves Kérdező!
Nem tudsz mást tenni, mint amiket az előzőek írtak:
- elkaptál valamilyen vírust (hányás-hasmenés jó ötlet mert azzal tényleg nem lehet elmenni otthonról és nem is szabad)
- kibicsaklott a bokád, lábra sem bírsz állni (edzés közben, szaladtál a busz után vagy akármi)
- a főnököd szólt, hogy sürgős munka van, vagy valamilyen kötelező céges programon kell részt venned
Persze mindezt sajnálattal és bosszankodva mond el, az ajándékot amit szánsz az ifjú párnak pedig add át majd máskor és biztosítsd őket, hogy borzasztóan sajnálod, hogy nem lehetsz ott.
Figyelj, Neked most a babád az első, a pihenés. Ha nem hiszik el a sztorit, vagy megharagudnak Rád, akkor sincs semmi baj. Majd ha már publikus lesz a terhesség és esetleg úgy érzed szálka van még a család szemében mert Te nem mentél el, akkor már el lehet mondani, hogy ne haragudjanak, de kénytelen voltál lemondani kegyes hazugsággal a lagzit, egész biztosan megértik majd. Ha meg esetleg nem ,akkor nem, én ilyen esetben nem szoktam ilyeneken rágódni, a Te és a babád egészsége az első. És ezen most ne stresszelj mert nem tesz jót Nektek!
Becsípődött a derekad. Nemtudom neked volt-e már ilyen, de az veszettül tud fájni. Én anno moccanni sem bírtam, ráadásul az van akinek nehezen enyhül, akár hetekig is eltarthat, amíg javul, így jobb lesz még későbbre is ez a kifogás :P, mert ha mondjuk elhívnak 2hét múlva megint valahová, de még mindig feküdnöd kellesz, már elég átlátszó lenne egy újabb kifogás.
Jó egészséget nektek és pihenj sokat!
Kedves kérdező, nekem is többször voltak barnás vérzéseim, az első éppen 5 hetesen, mint neked...
Rettenetesen féltem, hogy elveszítem...
DE most már 13 hetes vagyok és a legutóbbi ultrahangon tökéletesek voltak az eredmények!
Pihenj nagyon sokat, nekem utrogestan kellett szednem végig, valamint rutascorbint 3x1-et, az utóbbi csökkenti a vérzést, kérdezz rá a dokidnál, lehet neked is jó lenne.
A kifogásokhoz meg annyit, hogy mindegy mit mondasz, ami hihető, mert biztosan nem fognak utána nyomozni...
A legjobbakat Neked és a Kicsikédnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!