Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó kifogás, hogy miért ne menjek lakodalomba?
Az illető egy nem túl közeli ismerősöm. Mondjuk havi/ kéthavi szinten beszélünk.
Viszont ezt a kapcsolatot szeretném továbbra is hasonlóképp ápolni, mer bírom a fazont.
Meghívott az eskövőjére és se megfelelő ruhám , se türelmem nincs végig jópofizni a sok idegen előtt.
Az igazat mégsem mondhatom, hogy ne haragudj, de ***** nincs kedvem elmenni az eskövődre.
(a lagzi pár sarokkal az otthonomtól lesz, ez is nehezíti a jó kifogást)
Szerintem mondd azt, hogy el kell utaznod valahova, csak ha közel van hozzád, akkor könnyen lebukhatsz, így célszerű aznap vagy tényleg elutazni, vagy elbújni otthon. :D
Csak mindenképp előre szólj neki, hogy nem mész, ne az utolsó percben.
Elutazol.
Vagy mondd azt, amit egyszer nekem mondott egy majdnem alkoholista, megkeseredett, minden boldog embert irigylő nő:
" Én nem megyek el senki esküvőjére, mert ez magánügy és csak két emberre tartozik és mekkora hülyeség, hogy egy csomóan ott vannak az ő intim pillanatukkor." :):):)
És ezt csak azért írtam le, hogy mások is tudjanak egy jót röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!