Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó kifogás kellene! 5 hetesen...

Jó kifogás kellene! 5 hetesen feküdnöm kell, milyen kifogással mondjak le egy hétvégi programot?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 07:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%

mond el az igazat

miért kell hazudni?

2012. szept. 4. 07:59
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

Első! Gondolom azért mert 5 hetesen nem szeretné mindenkinek az orrára kötni...

Mond pl, hogy nem érzed jól magad, lebetegedtél és most pihenésre, nyugalomra vágysz. Így legalább elkerülheted, hogy meglátogassanak...

2012. szept. 4. 08:08
 3/22 A kérdező kommentje:

Nagy családi lagzi lesz. Szivem szerint elmennék legalább az esküvőre, de az is kb 90 km kocsikázás. 5 hetesen tényleg nem szeretném kihirdetni a dolgot, főleg így, hogy elég nagy a baj.

Közeli rokonság, jóban vagyunk a "nem érzem jól magam" elég gyengus kategória komolyabb kellene. Egyébként nem vagyok beteges.

2012. szept. 4. 08:13
 4/22 anonim ***** válasza:
13%

miért is kell feküdnöd 5 hetesen ?

doki mondta ?

bocsi nekem azért fura mert én 3 héttel a szülés előtt még aktívan dogoztam vezettem éltem

2012. szept. 4. 08:22
 5/22 anonim ***** válasza:
8%

de még mindig tartom

szerintem mond el h babát vársz de gond van ezért nem mehetsz mert fekvést pihenést írtak elő

biztos tudják h babát akartok .....

ezt jobban megfogják érteni mint ha kitalálsz valamit

2012. szept. 4. 08:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Kedves Claritasa! Már ne haragudj meg, de diagnózist nem kértem senkitől.

Kifakadt egy hematóma, ami miatt nagyon véreztem. Ez kb negyed órával azután történt, hogy elősször meglátták az uh.-n a 8 mm-es petezsákot. Elvileg az uh.-n minden rendbe volt.

Lehet, hogy a hétvégén már nem is leszek terhes. Örülj neki, hogy kutya bajod, de ne engem heccelj vele. Tartsd meg magadnak.

2012. szept. 4. 08:40
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szeretnéd elmondani nekik még, akkor mond azt hogy egy vírus terített le a lábadról... lázas vagy, ilyenek.

remélem rendben lesz Veletek minden!

2012. szept. 4. 08:46
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Hasmenéses-hányós vírus? Vagy valami fertőző, amire azt mondta az orvos, hogy nem mehetsz emberek közé, például bárányhimlő gyanús vagy. Vagy a férjednek dolgoznia kell azon a napon, vagy Neked, vagy kötelező csapatépítés lesz a munkahelyen, ahonnan nem lehet lógni.
2012. szept. 4. 08:51
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy elkaptál egy hányós-hasmenős vírust és nagyon rosszul vagy.
2012. szept. 4. 08:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Claritisa milyen tapintatos??!!!Nyugi kérdező a kicsi érdekében nyugodt szívvel hazudj egy ahogy az előző is írta hasmenéses-hányásos vírust,hisz azzal nem lehet lagziba menni akárki akármit mond!!!Mondjuk lehet ez a Claritisa ezt is megmagyarázza neked ő olyan profinak tűnik:))))
2012. szept. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!