Jó kifogás kellene! 5 hetesen feküdnöm kell, milyen kifogással mondjak le egy hétvégi programot?
mond el az igazat
miért kell hazudni?
Első! Gondolom azért mert 5 hetesen nem szeretné mindenkinek az orrára kötni...
Mond pl, hogy nem érzed jól magad, lebetegedtél és most pihenésre, nyugalomra vágysz. Így legalább elkerülheted, hogy meglátogassanak...
Nagy családi lagzi lesz. Szivem szerint elmennék legalább az esküvőre, de az is kb 90 km kocsikázás. 5 hetesen tényleg nem szeretném kihirdetni a dolgot, főleg így, hogy elég nagy a baj.
Közeli rokonság, jóban vagyunk a "nem érzem jól magam" elég gyengus kategória komolyabb kellene. Egyébként nem vagyok beteges.
miért is kell feküdnöd 5 hetesen ?
doki mondta ?
bocsi nekem azért fura mert én 3 héttel a szülés előtt még aktívan dogoztam vezettem éltem
de még mindig tartom
szerintem mond el h babát vársz de gond van ezért nem mehetsz mert fekvést pihenést írtak elő
biztos tudják h babát akartok .....
ezt jobban megfogják érteni mint ha kitalálsz valamit
Kedves Claritasa! Már ne haragudj meg, de diagnózist nem kértem senkitől.
Kifakadt egy hematóma, ami miatt nagyon véreztem. Ez kb negyed órával azután történt, hogy elősször meglátták az uh.-n a 8 mm-es petezsákot. Elvileg az uh.-n minden rendbe volt.
Lehet, hogy a hétvégén már nem is leszek terhes. Örülj neki, hogy kutya bajod, de ne engem heccelj vele. Tartsd meg magadnak.
ha nem szeretnéd elmondani nekik még, akkor mond azt hogy egy vírus terített le a lábadról... lázas vagy, ilyenek.
remélem rendben lesz Veletek minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!