Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba nyomhat valamit?

A baba nyomhat valamit?

Figyelt kérdés
Szúr a hólyagom vagy a húgcsövem,a baba rajta fekszik?
2012. szept. 3. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős várandós vagy????? A húgycsövedet nem nyomhatja a baba, az anatómiailag kizárt. Ellenben a hólyagodat egyértelműen igen, de ez nem jár szúró érzéssel, csak gyakrabban kell pisilned, mivel a megnagyobbodott méh miatt a húgyhólyagod nem képes akkorára tágulni, hogy több vizeletet raktározhasson. A szúró érzés inkább mástól lehet. Nem fáztál fel? A pisiléssel nincs gond?
2012. szept. 3. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:

31 hetes vagyok.Nincs gond a pisivel,nem fáztam fel.

Lehetséges,hogy a hólyagom nyomja és csak így érzem,hogy "szúr"?Sokszor nyomja akkor futás a wc-re de pisinél csak 2-3 csepp semmi több.

2012. szept. 3. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 34 hetes vagyok és nekem is sokszor fáj a hólyagom. Néha azt hiszem, hogy tuti beteg vagyok, aztán elmúlik a fájdalom. Szerintem a baba nyomja a hólyagot, emiatt érezzük ezt. De szerdán megyek dokihoz, kérem, hogy csináljunk vizeletmintát és nézzen is meg, hogy minden oké-e.

Egyik előző terhességemnél is éreztem ezt, akkor minden rendben volt, kb 2 hétig tartott, utána "elmászott" a baba a hólyagomtól.

Majd szerdán írok, hogy mit mondott a dokim.

2012. szept. 3. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt ilyen, kb 35 hetes korom után, miután ékelődött be a feje, vagy éppen befordulóban volt. Utána is tapasztaltam, nagyon kellemetlen érzés és pisi tényleg nem jön. Ugyh sztem ez ezzel jár. Boldog babavárást :)
2012. szept. 3. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
30 hetese nekem naponta többször is van ilyen. Hirtelen jön, akkor rohanni kell pisilni, és viszonylag keveset sikerül. De a szúrás utána elmúlik. Nálam egyértelműen a gyerek mozgásához köthető, biztos hogy ő nyom valamit.
2012. szept. 4. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:

A 34 hetes válaszoló vagyok, ma voltam a dokinál, azt mondta, ha hólyaggyulladásom lenne, az folyamatosan fájna, nem csak néha és égne, szúrna, problémák lennének folyamatosan a pisiléssel.

Mivel ilyen gondok nincsenek, ezért a baba nyomja.

2012. szept. 5. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen rendes vagy,hogy megírtad én hétfőn megyek,de a 30 hetes uh adatok alapján nagyobb a baba szerintem,azért lehet,hogy nyomja.
2012. szept. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!