Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba feje nyomhat valamit?

A baba feje nyomhat valamit?

Figyelt kérdés
Reggel óta olyan érzésem van,mintha ez a manó nekinyomná a fejét belülről a méhszájnak és iszonyatosan fáj,néha össze is kell szorítanom a lábaimat,mert olyan mintha ki akarna bújni.Most illeszkedhet be a buksija és ahogy megy lefelé azt érzem?
2009. ápr. 30. 13:37
 1/3 A kérdező kommentje:
34 hetesek vagyunk
2009. ápr. 30. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is ezt csinálja, néha én is összeszorítom a lábaimat (nem mintha attól kevésbé érezném, hogy szúr dalent). És közben meg a mellkasom alatt kapálózik (remélem, a kis lábaival :))

36 hetes km

2009. ápr. 30. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam már vagy 2 hete ezt csinálja mikor ülök, vagy állok. A legjobb mikor emellé még odacsap egyet a hólyagomra:)) És mindennek megkoronázása képp ma nem tudom levakarni a bordámról...

Egyébként az segít ezen a feszítő érzésen, ha lefekszel egy picit, nekem akkor nem nyom olyan erősen:)

Boldog Pocakosodást és könnyű szülést!

34+6 hetes km

2009. ápr. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!