Van itt olyan aki nem igazán örült a 3. terhességének?
félelmeim:
-bírjuk anyagilag-idegrendszerileg
-tudjunk elegendő figyelmet szentelni mindegyikükre
-tudjunk elköltözni, autót cserélni
Nálatok mennyi idősek a gyerekek?
Első 2 gyereknél nem éreztem ezeket, úgy gondoltam simán megoldjuk...de most elfogott a félelelem, főleg az anyagiak miatt....
Sokak mondják h 3.-at jobban megéri szülni mint 2.-őt...ez igaz szerintetek??????
Az tény és való, hogy nem könnyű se anyagilag, sem idegileg, de megéri!!!
Én a férjemnek sokat köszönhetek, mert sokat van a két nagyobb gyerekkel (6 és 4 évesek)
Az, hogy anyagilag bírjátok-e, az majd 5-10 év múlva derül ki ha iskolások lesznek, különórára járnának, elmennének a barátaikkal moziba stb.
Figyelem: ha mind a két szülő dolgozik, akkor hazaértek mondjuk 4-re, alvás 8kor. Ebbe bele kell férnie a vacsora készítésének, a fürdetésnek, az élménybeszámolónak, a lecke ellenőrzésének. Ez még szerintem megoldható 3 gyerekkel.
Elköltözni, autót cserélni: bocs, de ezt nem a terhesség előtt kellett volna átgondolni? :-))
Egyébként anyagilag nem éri meg, ez biztos.
Nekem 2 gyerekem van, azt hittem akarok még egyet. Aztán késett, ezeket átgondoltam és rájöttem, hogy mégsem.
Nem értem, miért kéne anyagilag megérnie a bármennyi gyereket is vállalni, ez nem egy üzleti befektetés.
Amúgy meg honnan tudná, hogy 5 év múlva hogy fog állni anyagilag??? Lehet, hogy jobban, de lehet hogy rosszabbul....
jó nem is úgy értettem :)
de olyan fura h olyan sokan azt mondják h 3 jobban megéri .....
pedig mínél több gyerek annál több kiadás szerintem....
hát igen..az meg tény hogy senki nem tudja hogy él majd 5 év múlva ....vagy 10 év múlva....
jelenleg nem okozna gondot...nah de később ki tudja ?
Én nagyon drukkolok Nektek !!!
Mi lesz holnap ?
és mi lehet a baja a babának?
hány hetes vagy?
Kedves 8-as. Én is drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen. Majd kérlek írd meg, hogy mi volt.
3 kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!