Igazán túlsúlyos kismamák miket ehettek egy nap, hogy
nem hízzatok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 14:31
1/5 anonim válasza:
Attól függ hogy mi az igazán túl súlyos? Tehát ez több mindentől is függ szerintem. Pl hogy hány kg-an kezdted a terhességet, hogy mennyit szedtél fel közben, és hogy mikor jött fel a legtöbb súly?! Mert olvastam már itt olyat aki már 10 kg-ra azt mondta hogy Hú-ha és hogy ez mennyi, de olyat is aki 27 kg-ra is felment a terhessége alatt...de szerintem ha végig odafigyelsz hogy miket eszel és mennyit, akkor a felszedett súly "önhibádon kívül" jött fel, tehát annyinak kellett úgymond feljönnie. Én 36 hetes vagyok és most tartok 13 kg -nál. Végig odafigyeltem, hogy csak is egészséges dolgokat egyek, tehát nyers zöldség és gyümölcs kg számra, csak is korpás és tönkölyös kenyér, illetve rostos tartalmú ételek, fehér húsok...és mellette végig jártam terhes tornára. Most vagyok 87 kg, ami nem kevés, viszont tudom azt hogy megtettem mindent, és hogy ez ezzel jár.
2012. ápr. 18. 14:43
2/5 anonim válasza:
90 kilóval indultam az elején rettentő rosszul voltam kb. a 11-12 hétig. Addig örültem, ha lement valami. Utána visszajött az étvágyam, de nem eszem többet mint kéne, talán annyival, hogy beiktattam a reggelit az eddig nem volt. A pocakom növekedésével együtt azt figyeltem meg, hogy kevesebbet tudok egyszerre enni és elég lassan is ürül a gyomrom.
Most 26 hetes vagyok és 96 kiló. Nem kell diétázni csak oda kell figyelni.
2012. ápr. 18. 17:52
3/5 anonim válasza:
Nezz utana a szenhidrat mentes dietanak. Vigyaznod kell, foleg ha tulsulyjal indultal.
Utolsonak: 26 hetesen mar felszedtel 9 kilot. Nagyon sok! Egy normal testalkatu nonek eleg 12-14 kilo, tulsulyosoknak az orvosom szerint max 5 kilo.
2012. ápr. 18. 19:59
4/5 anonim válasza:
Kedves hármas válaszolo a kettes vagyok és ha 90 indultam és most 96 vagyok az személy számolási tudásom szerint csak 6. Eddig sem az orvos sem a védőnő nem mondta, hogy milyen soknál tartok, pedig direkt rákérdezek mindig.
Nekem a sok a 15 kilónál kezdődik el. És ha csak 15 plussz lesz rajtam a végén az sem fog érdekelni. Ja és le lehet pontozni nyugodtan. :) :P
2012. ápr. 18. 20:34
5/5 anonim válasza:
Szerintem az hogy mi "normális" eléggé változó és alkatfüggő. Én az első terhességemmel 21 kg-t híztam, amiből 13 le is ment a szüléssel... és így sem voltam vizes...stb. Átlagban azt mondják, hogy 7-12 kg a normális, de van aki vizesedik, stb, nem feltétlenül azért hízik többet mert sokat eszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!