Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig dolgoztatok terhessé...

Ti meddig dolgoztatok terhesség alatt? Főleg, aki fizikai munkát végez! (pl. : folyamatosan álló, emelgetős munka)

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 07:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Ismerősömmel példálóztak állandóan hogy ő még dolgozik a Pannonnál és ott csak állni lehet én meg papír vagyok. Ja a csaj 30 hetes koráig dolgozott mert akkor szült.

Én a lányommal 20 hétig dolgoztam igaz csak ülő munkát 34 hére született. A fiammal mikor terhes lettem még emelgettem a 14kg-os lányomat olyan 20 hétig aztán nem de így is majdnem 27 hétre megszültem, majd 3 hónap kórház következett és így szültem időre.

2012. szept. 3. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Az tök jó, aki fizikai munkának állítja be az "iratos dobozok emelgetését". Tetszett.

Hipermarketben dolgpztam pénztárosként (napi 1.5 tonna áru átmozgatását jelenti, amit ennél az áruházláncnál csak ülve lehet végezni).

Ikerterhes voltam, 18. hétig dolgoztam.

2012. szept. 3. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Boltban dolgoztam,nem túl nagy,de nem is kicsi üzletben.A raktár egy hatalmas galérián,(27 lépcső)+ az emeleten (40 lépcső)volt,lift híjján le kellett cipelni az árut.Az első babával 33.hét,másodikkal 20. hét,most is bírtam volna tovább,de sok embernek nem tetszett,hogy már nem cibálok le egyszerre 20-30kg cuccot,és a főnök kérésére segíteniük kellett.
2012. szept. 3. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezt csak te érzed mit bírsz, én elhordom a hegyet de terhesen semmit nem emelhettem mert mind a kettőnél állandó görcsök keményedések jelentkeztek már a 12. héttől. A második babámmal még véreztem is 5-8 hétig aztán a 15.héttől keményedtem görcsöltem minden héten kaptam a hormoninjekciókat egy kiskanalat sem emelhettem meg.
2012. szept. 3. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
34 hétig dolgoztam ujságkihordoként.
2012. szept. 7. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
36. hetig dolgoztam szuleseket vezettem le napi 14-18 oraban 42 hetre szultem 4250g babat!!
2012. szept. 7. 20:42
 17/19 ildi32 ***** válasza:
47%

Én 6 év sikertelen próbalkozás, mesterséges megtermékenyítésben való részvétel majd egy 8 hetes terhesség vetéles utána a következő terhessegnél a pozitív teszttől otthon maradtam. Eljöttem táppénzre.

Aki egészseges es kutya baja nincsen terhesen; az dolgozzon nyugodtan ameddig csak jónak látja. Viszont ez nem mindenkinek célszerű. Én jobbnak lattam; hogy otthon maradjak. A babàm most egészséges, a 14. hétben vagyok. Sosem értettem azokat, akik elítélik az ilyen kismamàkat. Ők biztos nem vàrtak évekig a gyermekàldásra és emelett még el sem vetéltek; vagy nem szültek koràn.

2019. febr. 12. 10:09
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha alkalmas valaki egy terhesseg kihordasara akkor fizikai munka sem fog artani.

Ezek a vegigfekudt terhessegek oriasi stresszben soha nem vezetnek egeszseges gyerekhez.

Folyamatos stressz art a babanak szulestes utan is

2019. febr. 13. 09:08
 19/19 anonim válasza:

Sziasztok!

En a 8. hetben jarok ,2.emeletre (magas lepcsofokos ) cipelek agynemuket kb 30-40 kg plusz vegyszerekkel dolgozom ,szobalany vagyok! Lift nincs! Napokban fogok beszelni a fonokommel ,hogy tudna e valami konnyitett munkat adni , vagy hogyan tovabb? Bar fogalmam sincs hogyan alljak neki :/ elso ket babaval vegig dolgoztam , nem fizikai munkat szoval meg ilyen helyzetben nem voltam. Tudnatok tanacsot adni mit es hogyan lenne erdemes mondani a fonoknek? Igazabol a csalad sem tudja meg , a 12 hetig varnek a fonokkel is . A kisfonok mar tuja hogy varandos vagyok, megbeszeltuk , hogy ne cipekedjek majd o segit dehat nem is egy muszakban dolgozunk , szoval ez a segitseg nem valosult meg igy nem varnek tovabb , hogy ekkora sulyok emelgetesenem a babanak barmi baja is legyen! Elso terhessegemmel 3 hosan kerultem korhazba veteles gyanuval , annyit csinaltam hogy a kertbe kimentem gazolni es hajolgattam..... orulnek , ha valami konyebb munkat vagy mas munkat tudnanak adni mert nem az a celom hogy egesz varandossag alatt itthon uljek tetlenul ....

2019. febr. 22. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!