Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik az első lépések és mikor,...

Mik az első lépések és mikor, ha örökbe akarom adni a babát?

Figyelt kérdés
Kit kell felkeresnem ez ügyben? És mikor? Mi kell hozzá? Az apának is kell róla írnia valami beleegyezést?
2012. szept. 2. 16:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm, hogy elmesélted a történeted! Egyébként ebbe már én is belegondoltam, hogy ha majd ha elkezdem érezni, ahogy mocorog, nem fog menni tőle a megválás. :)
2012. szept. 4. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen !

Ha már igy feltetted ezt a kérdést és lesz lelkiekben erőd hozzá kérlek ird majd meg ,hogy hogyan alakultatok...

Addig is nagyon szurkolok neked /nektek és remélem sikerül együtt maradnotok !:)

2012. szept. 6. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Még annyit csak ,hogy a történetem kerek legyen én ugye kiskorúként a szüleim főleg anyum haragjától tartva gondoltam csak ,hogy ezt nem tudom megoldani ,hogy mi lesz velünk ? Stb ...Emiatt gondoltam csak ,hogy talán jobb lenne titokban elvetetni és akkor nem kapok otthon (akkor nem is sejtettem ,hogy itt már rég nem az a fontos mit kapok én otthon ) persze elvetetni sem lehet már annyi idősen egy babát és igazából nem is szerettem volna . Meg utána is néztem a veszélyeknek ,hogy lehet többet nem is lehetne babám ha majd szeretnék. Akkor úgy gondoltam ink. most is egy baba ,mint soha egy sem . Igazam is lett ! :)Az örökbe adás nálam fel sem merült ,el nem tudtam volna képzelni,hogy valakinek odaadjam . Szóval igazából a szivem mélyén mindig is akartam őt ,az első perctől fogva örültem is neki ,hogy lesz nekem egy kisfiam (ezt is éreztem ) :)

Hidd el akármilyen kemény is az élet a legnagyobb öröm amit ember /nő átélhet ,hogy ANYA lesz !!! Hihetetlen milyen jó érzés .Mindhárom gyermekem életem legnagyobb ajándéka és sikere úgy érzem !:)

2012. szept. 6. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!