Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik az első lépések és mikor,...

Mik az első lépések és mikor, ha örökbe akarom adni a babát?

Figyelt kérdés
Kit kell felkeresnem ez ügyben? És mikor? Mi kell hozzá? Az apának is kell róla írnia valami beleegyezést?
2012. szept. 2. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mennyi idős terhes vagy? vagy már megvan a baba?
2012. szept. 2. 16:53
 2/13 A kérdező kommentje:
17 hetes vagyok
2012. szept. 2. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

A védőnővel beszélj, ő fogja elindítani.

Fog kelleni az apa beleegyezése is.

2012. szept. 2. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Persze ha elérhető az apuka ... :/ Az ilyen esetek nagy részében nem igazán van jelen . De ha nálatok igen akkor az még a jobbik eset . Szegény,nem lehet most túl jó neked ://
2012. szept. 2. 17:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Az apuka elérhető, csak épp most jutott eszébe közölni velem, hogy neki nem kell gyerek. Sajnos egyedül nem tudom felnevelni, nincs munkám, nincs lakásom, nincs semmim... Ő akarta mindenáron, és most ő hátrál ki a felelősség alól.
2012. szept. 2. 19:18
 6/13 anonim ***** válasza:

azt még lehet tudni h hány éves vagy?

nagyon sajnálom h ilyen helyzetbe kerültél..

szülők nem tudnak segíteni? a srác tuti nem gondolja meg magát?

2012. szept. 2. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy teljesen le akarsz mondani róla? Kérheted azt is, hogy helyezzék el nevelőszülőknél, s akkor később, ha már meg tudod oldani, magadhoz veheted.
2012. szept. 2. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Vagy a nyílt örökbefogadást is választhatód. Akkor évente kapsz képeket róla, és te is tudod milyen emberekhez kerül.
2012. szept. 2. 20:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Nem tudom, mi lenne a legjobb. A szívem szakadna meg, ha látnám, és utána mindig ott kellene hagynom. :(
2012. szept. 2. 23:24
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem akarok okoskodni neked mert ilyen helyzetben azt hiszem nem is lehet ..

De! Ha csak 1% -esély is van arra ,hogy feltudnád mégis nevelni a kicsit akkor ne add örökbe . Igy is a szived szakadna meg hiszen mire odajutsz ,hogy megszületik szinte már ismered is őt minden apró mozzanatát ..

Én a fiamat 17 -évesen szültem meg tudatlan szűzlányként nem gondoltam volna ,hogy terhes lehetek vicces de igy igaz .Mikor már biztos voltam benne ,hogy babám lesz úgy 5-hós lehettem akkor éreztem ugyanis mozogni őt én addig azt hittem csak hiztam kicsit a hasamra stb a környezetem sem vette észre .Suliba jártam és tanultam mint a többi rendes diáklány . Azután mikor kiderült mizújság én biztosra vettem ,hogy nem maradhat velem hiszen mit tudnék én kezdeni egy babával ? :O stb ... Titkoltam is mert féltem ha kiderül a szüleim kinyirnak azt hitték még szűz vagyok ! Persze kiderült és ők is azon voltak ,hogy az én jövőm a fontos nekik majd örökbe adjuk vagy valami ... .Ahogy telt az idő én már akkor érezte ,hogy bármi áron is de velem kell maradjon .Max 18 éves koromig elvehetik ,de utána akkor is visszaszerzem ŐT mert az ENYÉM! Az első NST -vizsgálaton azután anyukám is elkönnyezte magát és a pici szive dobbanásakor már eszébe sem jutott ,hogy csak az én jövőmet lássa maga elött mert már KETTEN voltunk . Gyámja lett de én gondoztam az én felelősségem volt a kicsi . Imádtam ,hogy van egy babám soha egy percre sem éreztem tehernek .Bár nem vetett fel az anyagi ,az apuka meg már rég messze jár de nem bántam meg egyetlen percre sem ! A fiam rettenetesen ragaszkodik hozzám ,talán érzi ,hogy valaha CSAK KETTEN voltunk magunknak .:) Jelenleg 18 -éves szép nagyfiú semmiben sem maradt el a többi barátjához képest ,sőt .:) Én házasságban élek és született azóta két lányom most várom a negyedik babámat ,szóval azóta is "imádok anya lenni" .:)A legcsodálatosabb dolog a földön .Igyekszem a szüleim hibájából is tanulni ,hogy a gyermeket nem csak tiltani kell mindentől hanem megmagyarázni az okokat is ,hogy mi miért nem jó . Na de ez már egy másik történet . A legkisebb után pedig lassan majd örömmel fogom várni az unokáimat .:)

Nem szoktam sosem ezt elmesélni ismeretleneknek pedig pláne ,de talán most megérte .

Vigyázz magadra/magatokra bárhogyan döntesz is !

2012. szept. 3. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!