Létezik ilyen? Esetlegmár más is felfigyelt erre?
Figyelt kérdés
Kérlek ne nézzetek hülyének,de már nem elöször fordul elő,hogy hangot hallok a hasam felől.Igazából nem is tudom mihez hasonlitsam majdnem olyan mint amikor valaki az ujjait ropogtatja.Tegnap eléggé görcsöltem és akkor hallottam,de már régebben is felfigyeltem rá.33 hetes km2009. júl. 28. 08:01
1/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
szia!
bocsi, hogy linkelek, de már más is írt ilyet korábban.
szóval nem vagy hülye! :)
35 hetes km
2/7 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!!! Én is azt hittem hülye vagyok! Könnyü szülést!:)
2009. júl. 28. 09:04
3/7 anonim válasza:
Én meg állandóan pukkanásokat hallok.Azt írják sok helyen,hogy ezt a burokrepedésnél lehet hallani...nekem az még nem repedt.Van,hogy sokszor egymás után hallom a pukkanásokat.
39h
4/7 anonim válasza:
Én is hallottam többször is ilyet,szerintem ahogy mocorog a vizben az ad ilyen hangot. Biztos nem baj, mert 6 hetes a babám,nagyon szép és egészséges :)
5/7 anonim válasza:
Én meg bugyborékolást hallok éjszakánként,de ezek szerint nem vagyok teljesen hülye.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!Mamegyek a dokimhot rákérdezek kiváncsi vagyok mit mond.Lehet hogy ő tényleg hülyének néz:)
2009. júl. 29. 08:05
7/7 anonim válasza:
Csatlakoznék én is! :) 27 hetes vagyok. Pukkanás, ropogás.
Sőt, a bugyborékolást érzem is. Nem értem, a rúgást érzem. A bugyborékolást hogy csinálhatja?? EGyébként nagyon lent van, és szinte a hólyagomnál művészkedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!