Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orrszívót vegyek? Van...

Milyen orrszívót vegyek? Van az a kézi, az elemes, az elektromos, és a porszívós. Már teljesen bezavarodtam.

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
" átszakad a dobhártyája a gyereknek" jézus Isten,mekkora baromság-Egyértelmü hogy a porszivos a legjobb,szépen kitakaritja a pici orrát semmi brutális nincs benne.
2012. szept. 2. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Elektromos van és kihozta a taknyot. Nem volt sűrűn taknyos, eddig 3x kellett használni, de a most 2 éves kislányom már egész jól viseli.
2012. szept. 2. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Nekünk elektromos van.Elemmel és adapterrel is működik.Pesztonka a neve.Van olyan jó mint a porszívós!És ami az előnye hogy nem hangos,nem kell a porszívót állandóan előszedned főleg éjjel,és bárhová magaddal viheted.A nővéremnek porszívós van én kipróbáltam és semmivel sem szív erősebben mint a mi elektromosunk.Én csak ajánlani tudom.
2012. szept. 2. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
A kézi kb. semmit sem ér. Én is a porszívósra voksolok. Nem lesz tőle a babának semmi baja, azért gondolhatod, hogy nem a porszívó valós szívó erejével szív az, különben tényleg kiszívná az agyát is. Egyáltalán nem erős, de nagyon jó, mert szív folyamatosan, nem kell pumpálgatni meg ki be kapcsolgatni. Nagyon jó tényleg, csak ajánlani tudom, mi is azt használtuk!
2012. szept. 2. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Porszívós a legjobb,nekünk is volt Pesztonka (elektromos)semmit nem ért.Amikor nagyon náthás a gyerek,és elég sűrű a cucc,azt tuti nem szívja ki más,csak a porszívós.Amikor az első babát vártuk,én is meg voltam ijedve tőle,mert azt gondoltam,hogy baromi nagy erővel szívja.Ezért kipróbáltam mielőtt a lányom orrát kiszívtam volna vele.A szomszédokra meg tojok,első a gyerek.Nem egész éjszaka megy a porszívó.
2012. szept. 2. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

14.vagyok

Nekünk viszont tökéletesen kiszívja a Pesztonka elektromos.

2012. szept. 2. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

A kézi semmire sem jó, az elemes, kicsit többre, a porszívós a legjobb. Nem tesz kárt a gyerekben, sem a dobhártyáját nem szakítja át, sem az agyát nem szívja ki. A legkisebb szívófokozaton kell szívni, és maga a szerkezet kialakítása is csökkenti kicsit a szíverőt. Nem kellemetlen, saját magamon kipróbáltam. Nem káros, de hatásos. A fiam 1,5 évesen magának szívta az orrát, nem úgy tűnt, mintha annyira szenvedett volna közben. Panelben nem zavarja a szomszédokat. Ha az én fiam beteg volt, szóltam a mellettünk lakónak, hogy készüljenek fel éjszaka is használnom kell a porszívót a gyerek miatt, hát egyáltalán semmit nem hallottak, megmondták, hogy az sem érdekli őket, ha áthallatszik, mert a gyerek fontosabb.

Sokkal nagyobb kárt okozol, ha nem tisztítod ki rendesen az orrát, mert a minimális váladék is akadályozza a fülkürt szellőzését, ami így valóságos paradicsom lesz a baktériumoknak.

2012. szept. 2. 22:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azt hiszem maradok akkor én is az porszívós változatnál. Mindenkinek ment a zöld kezecske.
2012. szept. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!