Milyen orrszívót vegyek? Van az a kézi, az elemes, az elektromos, és a porszívós. Már teljesen bezavarodtam.
14.vagyok
Nekünk viszont tökéletesen kiszívja a Pesztonka elektromos.
A kézi semmire sem jó, az elemes, kicsit többre, a porszívós a legjobb. Nem tesz kárt a gyerekben, sem a dobhártyáját nem szakítja át, sem az agyát nem szívja ki. A legkisebb szívófokozaton kell szívni, és maga a szerkezet kialakítása is csökkenti kicsit a szíverőt. Nem kellemetlen, saját magamon kipróbáltam. Nem káros, de hatásos. A fiam 1,5 évesen magának szívta az orrát, nem úgy tűnt, mintha annyira szenvedett volna közben. Panelben nem zavarja a szomszédokat. Ha az én fiam beteg volt, szóltam a mellettünk lakónak, hogy készüljenek fel éjszaka is használnom kell a porszívót a gyerek miatt, hát egyáltalán semmit nem hallottak, megmondták, hogy az sem érdekli őket, ha áthallatszik, mert a gyerek fontosabb.
Sokkal nagyobb kárt okozol, ha nem tisztítod ki rendesen az orrát, mert a minimális váladék is akadályozza a fülkürt szellőzését, ami így valóságos paradicsom lesz a baktériumoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!