Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kézi vagy elektromos mellszívó...

Kézi vagy elektromos mellszívót vesztek?

Figyelt kérdés
Miért?
2011. dec. 15. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én elsőre kézit vettem, Aventet. Szerettem, de sajnos ipari mennyiséget kellet szívnom (sajnálatos okok miatt), így megbántam, hogy nem gépit vettem.

Most megint babát várok és kölcsönkapok egy gépi Aventet. Nagyon örülök neki, habár most tuti nem fog majd annyit kelleni fejnem, mint a lányommal.

2011. dec. 15. 14:32
 2/4 Adrika ***** válasza:
100%

Én mindkettőt.Kislányomnál nagyon sok tejem volt,egy Pesztonka elektromos mellszívóm volt és tökéletesen meg voltam vele elégedve.

Viszont a kórházban töltött időszakban nem mertem használni,mert kicsit hangos és nem akartam vele zavarni a szobatársakat és a babákat a pihenésben.

Úgyhogy most szeretnék egy kézit is,csak nem tudom,milyet kellene venni.

2011. dec. 15. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy elore nem tudhatod, hogy melyikre lesz szukseged...

Nekem alig volt tejem, de szopni sem igazan akart a fiam, szoval en az elso nehany hetben csak azert fejtem, hogy legyen erosebb inger, hatha jobban beindul. A mennyiseg szinte nulla volt, csak az idot toltottem vele. Nekem mondjuk volt mindketto, egyiket en vettem, masikat kolcson kaptam. Az elektromosat szinte nem is hasznaltam, mert arra nekem nem volt szuksegem, nekem eleg volt igy boven a kezi is. Az sem sokaig kellett, mert nem volt ertelme.

Utolag mar tudom, hogy az is jo lett volna, ha egyaltalan nincs mellszivom. (Masodik gyereknel elo sem vettem, mert nem volt ra szukseg, akkor is alig volt tejem, de a babam jol szopott, szoval rabiztam azt a kicsit, nem a mellszivora.)

Tudom, ezzel sajnos nem sokat segitettem...

Ha anyagilag mindegy, akkor vegyel elektromosat, max eladod, ha nem lesz ra szukseged. Ha anyagilag nem mindegy, akkor vegyel kezit es ha megis kelleni fog sok hasznalatra a mellpumpa, akkor cserelsz elektromosra.

2011. dec. 15. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló sajnálatos okai azt hiszem, az én sajnálatos okaim is voltak... ezért én is ipari mennyiségeket szívtam - először vettünk egy Tescós kézit, bevált, ezért még egyet vettünk (akciósan nem volt 3000 ft sem akkor, ez múlt télen volt), és egyszerre fejtem. De így sem volt elég. Úgyhogy utána szerváltam egy elektromos Medelát, és imádtam. Baromi drága, de nekem nagy szükségem volt rá, és olyannyira használt, hogy még 8 hónapos korában is tudtam fejni amellett, amennyit szopott.

Egyszóval, mivel koraszülött volt a babám, és 2 hónapig kórházban volt, nekem szükségem volt elektromosra, de azért általában normál mennyiségű tejcsisek (, akik 3 nap múlva hazaviszik a babát) meg vannak elégedve a kézivel is.

Ez csak azután dől el, hogy megszülsz, előre szerintem ne vedd meg, lehet, hogy kidobott pénz lesz az ablakon. Az első két hétben eldől, hogy milyenre lesz szükséged, és a Párod be tudja Neked biztos szerezni...

Minden jót, jó babázást!

2011. dec. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!