Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mellszívót vesztek?...

Milyen mellszívót vesztek? Kézi vagy elektromos? Típus?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Medela elektromos volt,és bevált.Az egyetlen baj,hogy mindig be kell dugni a konnektorba,míg a kézit bárhol használhatod
2009. szept. 23. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én kézit vettem,Avent-et.Majd decemberben kiderül,jó-e.
2009. szept. 23. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. A Medela nagyon jó, nekem is az volt a kislányomnál, és ennél a babánál is fogom használni. Azért könnyebb megoldás mint a kezed fárasztani. 24 hetes kismami
2009. szept. 23. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én Avent kézit vettem. Nemsokára meglátjuk hogy mennyire jön be. :D
2009. szept. 23. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is Avent van, az első babám születése után sokat használtam, nekem bevált!
2009. szept. 23. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Avent Isis vagy mi a neve:)De én csomiban vettem volt hozzá még cumi sterilizáló meg már nem is tom mi:D

Én is decemberben tudom meg h jó e:D

2009. szept. 23. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
En medela swing-et wettem, elektromos. Meg nem tudom mennyire jo de majd kiderul. :)
2009. szept. 24. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!