Milyen mellszivot hasznaltatatok? Elektromos vagy manualisat?
Lehet hogy most közfelháborodást keltek, de szerintem semmi szükség nincs mellszívóra, hacsak nem akarod cumisüvegből anyatejjel etetni. Ha már az elején elkezded szívni a tejet, akkor sose áll be a ti szintetekre, túl sokat termel, begyullad stb... szerintem az olcsóbb kézit vedd meg, lehet hogy szükség sem lesz rá, ha kevés a tejed, akkor inkább az első hetekben minden ébredésnél (akár óránként) tedd cicire a picit, be fog állni, ha nem ezen idegesíted magad egész nap. A mellszívózás csupa stressz, már eleve azért kezded mert idegeskedsz h nincs v nem lesz elég tejed... sterilizálgatni, tárolni hűteni a tejet, szerintem több gond van vele mint haszon.... Kérd ki egy szoptatási tanácsadó véleményét, minden rendben lesz a szopizásnál, a nők 90%a képes lenne sokáig szoptatni, ha nem lenne ekkora felhajtás körülötte...
17 hetes + 19 hós
szia!
1 hétig gyógyszereket szedtem, úgyhogy muszáj voltam leszívni. Én vákumos, kézit használtam.Elég gyors , és ha igazi, erős vákumot kapott még húzogatni se kellett, mert jött a tejcsi magától.
Ja, van az elsőben igazság, de
Én pl úgy jártam, hogy hirtelen belövellt a tej, begyulladt a mellem, és tejlázam is lett. Képtelen volt annyit enni a babám és nem is szívta ki teljesen. Muszáj volt fejnem, masszírozni és még gyógyszert is szedtem.
Utána meg azért fejtem, mert egyszer leálltam vele és megint kezdődött a mellgyulladás és nem mertem abbahagyni, ment a fagyasztóba.
A babám 3 és fél hónaposan úgy döntött nem szopik már, de mivel felhalmozva állt a tej még 2 hónapig tudtam neki adni napi 1-2 szer biztos.
Szóval én így jártam.
Persze a következőnél jó lenne ha beállna rendesen, de azért akkor sem baj, ha van lefejve tej, hátha szükség úgy hozza, hogy apa etesse meg.
Ja, és kézzel fejtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!