Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek. Elveszítem vagy...

Sajzemaki kérdése:

Nagyon félek. Elveszítem vagy megmarad?

Figyelt kérdés
Úristen. Ma este 00:15 kor pisiléskor vettem észre hogy barnázok. Ma vagyok 7 hetes terhes, mit csináljak?? Szombat hajnal van, pesten lakom a 4 kerületbe. Hol van ilyenkor doki aki foglalkozna velem?? Nem szeretném elveszíteni a babám..:'(
2012. szept. 2. 00:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
NYUGIII! tudom,h könnyü azt mondani! de reggelig ráér!
2012. szept. 2. 00:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon félek!! Elveszíthetem öt?
2012. szept. 2. 00:43
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
ha ennyire félsz, miért nem mész be az ügyeletre?
2012. szept. 2. 00:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom hol van ügyelet, és meg is vizsgál vagy csak meghallgat?!
2012. szept. 2. 00:59
 5/14 anonim ***** válasza:
mi az,hogy nem tudod, hol van ügyelet? beírod szépen a google-ba,hogy budapesti ügyeletek, vagy egyszerűen felhívod a tudakozót. és ha nagyobb gondok is lesznek? ne legyél ennyire tehetetlen.
2012. szept. 2. 01:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Félóráig kerestem de nem találtam semmit. Azért kössz h ilyen segítő készek vagytok
2012. szept. 2. 01:04
 7/14 anonim ***** válasza:
197 - tudakozó. Hívd fel.
2012. szept. 2. 01:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne aggaódj! Én 1 hete úgyan így voltam,de én már a 9. hétben voltam. Nem lesz semmi baj! Mi is már jól vagyunk. Majd írj,hogy mi volt!!
2012. szept. 2. 06:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor be kell menni a legközelebbi kórházba, ott felmész a nőgyógyászatra, ott van az ügyeletes nőgyógyász, aki meg vizsgál, és ha tud segít, ír valami gyógyszert!
2012. szept. 2. 07:06
 10/14 anonim ***** válasza:
9%
kb 6-7 hetes lehettem én is barnáztam és semmi gond nem volt. Pihenj le. Addig nincs gond amíg nem véres vagy véres darabok jönnek. DE tényleg telefonálj utána ha mégsem nyugodsz meg. Majd írj mi lett.
2012. szept. 2. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!