Két hónapot tudtuk használni, aztán majdhogynem fejre állt vele a lányunk, utána hanyagoltuk. Abban a 2 hónapban viszont nagy kedvenc volt a rezgő funkció.
2012. aug. 31. 20:52
12/17 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyerkőc szerette. Sokkal jobb, mint a hordozó, mert ebben egyenesen van a baba gerince, szinte fekszik. Viszont a mai eszemmel vagy egy nagyon olcsó simát vennék vagy elektromosat.
A második babánknak vettünk egy elektromos hintát, na az szuper volt.
2012. aug. 31. 20:56
13/17 anonim válasza:
2. gyereknél szerintem nem felesleges, amikor már van egy nagyobb (2 év körüli, vagy annál kisebb mondjuk), akivel továbbra is aktívan kell foglalkoznod napközben. Amíg egy baba van, és alvásidejében tudod intézni a háztartást, ébrenlétkor pedig tudsz vele sokat foglalkozni, akkor nem biztos, hogy érdemes megvenni.
2012. aug. 31. 21:02
14/17 anonim válasza:
Olvasom itt a fejreállást!Igen én is odanéztem és hopp majdnem fejre állt ill kiesett belőle.Meg kicsúszott lefelé a földre,de ez mind az én hibám volt mert míg 3-4 hós volt nem kötöttem be hogy ne zavarják a pántok aztán 5 hósan mikor mocorgott és ülni akart akkor majdnem kiesett mert nem véletlenül van ott a biztonsági zár!Na azóta szigorúan bekötöm
2012. aug. 31. 21:16
15/17 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a pihenőszék (Fisher Price Rainforest [link] természetesen nem itt kell megvenni ;)). Lekötötte a gyereket és ha odatoltam a nappaliba a bútor felé forgatva a saját lábával lökte "ringatta" magát és hatalmasakat kacagott, a szívem szakadt meg amikor kinőtte. A hugi születése után is szívesen ült bele és amikor a kicsit tettük be nagyon édesen eljátszottak vele ketten, mutogatta mit kell csinálni :)
A hordozót nem ajánlanám igazán napi rendszeres benne fekvésre, mi babakocsiból is kemény mózesest vettünk hogy ne görnyedjen a baba a hordozóba séta közben és amíg belefért, az autóba is a mózesbe kötöttük be (természetesen hivatalos gyerekülésként, lehet hozzá kiegészítőt venni hogy a biztonsági övvel beköthető legyen a mózes) így nagyon kényelmesen aludta végig az utazásokat (Peg Perego Pliko P3 Switch). A játszószőnyeg nem jött be nekünk, habitapival borítottuk be a nappalit (jó minőségűvel, nem kínaival), ez a mai napig ott van pedig már nagyobbak a lányaim (3 és 4,5 évesek) de rengeteg sérüléstől megóvta őket! Szóval mi erre a habitapira tettünk rengeteg játékot és nagyon élvezték. Volt egy Disney-s babatornázónk, és amit nagyon szerettek az a kiságy fölötti zenélő körforgó. Ebből oválisan forgót vettünk így könnyebben elérte a baba és nagyon szép, hosszú dallamokat játszott...
2012. szept. 1. 09:31
16/17 anonim válasza:
Miért teszed fel a kérdést, ha a negatív választ lepontozod?Azt kérdezted felesleges-e és én azt válaszolta igen, ha valaki azt írja, hogy nagyon jó dolog az a válasz hasznos számodra...ezért felesleges kérdezni, magadtól is el tudod dönteni.
2012. szept. 2. 06:36
17/17 anonim válasza:
Szia! Nekünk sima babahordozóban voltak a babák, de most a legkisebbnek vettem egy dönthető támlás hintát, ami igaz helyigényes használatkor, nem úgy mint a pihenőszék, de imádja. Alapjában nyugodt baba, de hasfájós, ezért én is sokat vacilláltam, hogy rezgős széket vegyek-e nyugtatás céljára, de annak az árában vettem egy klassz hintát inkább..3 éves koráig tudja használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!