Miért ilyen tapintatlanok az emberek?
Most várom a második babát, már 3 napnap túlléptem a kiírt időpontot, kétszer votlam magzatvízvizsgálaton.
Miért ilyenkor jut eszébe minden rokonnak, kedves "jó" barátnak meglátogatni, mikor hónapok óta erre sme nézenk, egy telefont sem ejtenek meg.
ráadásul a legképesztőbb időben.
A minap egy anyuka (a férjeink barátok, de mi nem szoktunk összejárni), állított be a lányával este fél7 után,mikor tudják, h nálunk 7kor vacsora, 8 fürdés.
Tegnap a sógornőmék 3 gyerekkel, és egyszerűen nem veszik észre ,agukat, itt ülnek órákon át az ember nyakán.
Én vagyok rosszul összerakva. Szültek ők is, tudják milyen enhéz a vége, a nagyobban 21 hónapos, van dolgom bőven és mégis...
szépen elküldöd öket.
te már fáradt pihenni szeretnél, minden órás vagy.
meg kell érteniük, ha meg nem akkor le van sajnálva.
majd ha felépültél szülés után 1 hónappal akkor szivesen látod őket, addig hagyjanak békét.
a férjed is közölje velük.
ha a finom célzásokra nem reagálnak, én bizony megmondanám kerek perec hogy mára ennyi, mennék aludni. Ha még így sem vennék a lapot, akkor meg fognám, és bevonulnék a fürdőszobába, aztán meg elmennék aludni (feltéve hogy a párom ott ül és szórakoztatja őket).
Ha meg nem lenne ott a párom, mert mondjuk sokáig dolgozik és csak éjjel jön haza, akkor gorombább stílusra váltanék. Én vagyok az első, nem az ő szórakoztatásuk. :)
De volt nekem is olyan ismerősöm akinél csak a gorombéskodás használt, mert egyébként nem volt hajlandó lekopni az ember nyakáról (még akár ott is aludt, hívatlanul). Le is szoktam róla, hogy tartsam vele a kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!