Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen tapintatlanok az...

Miért ilyen tapintatlanok az emberek?

Figyelt kérdés

Most várom a második babát, már 3 napnap túlléptem a kiírt időpontot, kétszer votlam magzatvízvizsgálaton.

Miért ilyenkor jut eszébe minden rokonnak, kedves "jó" barátnak meglátogatni, mikor hónapok óta erre sme nézenk, egy telefont sem ejtenek meg.

ráadásul a legképesztőbb időben.

A minap egy anyuka (a férjeink barátok, de mi nem szoktunk összejárni), állított be a lányával este fél7 után,mikor tudják, h nálunk 7kor vacsora, 8 fürdés.

Tegnap a sógornőmék 3 gyerekkel, és egyszerűen nem veszik észre ,agukat, itt ülnek órákon át az ember nyakán.

Én vagyok rosszul összerakva. Szültek ők is, tudják milyen enhéz a vége, a nagyobban 21 hónapos, van dolgom bőven és mégis...

2012. aug. 31. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:

szépen elküldöd öket.

te már fáradt pihenni szeretnél, minden órás vagy.

meg kell érteniük, ha meg nem akkor le van sajnálva.

majd ha felépültél szülés után 1 hónappal akkor szivesen látod őket, addig hagyjanak békét.

a férjed is közölje velük.

2012. aug. 31. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:

ha a finom célzásokra nem reagálnak, én bizony megmondanám kerek perec hogy mára ennyi, mennék aludni. Ha még így sem vennék a lapot, akkor meg fognám, és bevonulnék a fürdőszobába, aztán meg elmennék aludni (feltéve hogy a párom ott ül és szórakoztatja őket).

Ha meg nem lenne ott a párom, mert mondjuk sokáig dolgozik és csak éjjel jön haza, akkor gorombább stílusra váltanék. Én vagyok az első, nem az ő szórakoztatásuk. :)

De volt nekem is olyan ismerősöm akinél csak a gorombéskodás használt, mert egyébként nem volt hajlandó lekopni az ember nyakáról (még akár ott is aludt, hívatlanul). Le is szoktam róla, hogy tartsam vele a kapcsolatot. :)

2012. aug. 31. 16:06
 3/6 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
79%
Nálam is itt a 19 hós fiam, 4 hetem van szülésig... Én simán megkérem az ismerősöket h ne maradjanak későig, 7kor vacsi és fürdés. Így is hamar elfogy már a türelmem a fiam miatt sajnos, nem kell h más is zongorázzon az idegeimen.. :) Nyugodtan mondd meg nekik normálisan, ez nem bunkóság.
2012. aug. 31. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is az elmúlt két hétben jutottam eszébe az összes barátnőmnek, rokonomnak, és persze mindenféle "hasznos" tanácsokkal látnak el. Holnapra vagyok kiírva, de a férjem még mára is valami összejövetelt szervezett. Ki fog akadni, ha azt mondom, hogy inkább maradjunk itthon kettesben, de őszintén megmondva már a hátam közepére sem kívánom a hajnalig tartó bulizásokat. Sem fizikailag, sem szellemileg nem bírom már. Megértem, hogy csak nekem akar kedveskedni, hogy találkozzak emberekkel, ne legyek mindig egyedül, de néha jobb együtt tévézni, beszélgetni.
2012. aug. 31. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megmondanám, hogy nagyon kedvesek, de most ez számomra terhes, szeretném amennyire csak lehet, nyugiban tölteni ezeket a napokat. Aki szeret, az megérti; aki meg nem, az legyen az ő baja. Nem vagy rosszul összerakva, ez így -lenne- természetes...
2012. aug. 31. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fejemre is sokan tojtak nagy ívben, így nem is tudnak róla hogy 35hetesen kórházba kerültem és tegnap betöltött 37hetesen meglett a kisfiam. Majd 3hét múlva legkésőbb jönnek az érdeklődések és akkor majd én is pont annyira foglalkozom velük mint ök velem a nyaralás alatt...
2012. szept. 1. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!