Van itt olyan aki spontán esett teherbe? Semmi closty semmi teák stb. vagy itt mindenkinek volt hormonproblémája vagy ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 14:45
11/19 anonim válasza:
Nekünk is spontán jött össze, és már 9 hetes terhes vagyok.:)))
12/19 anonim válasza:
Nekunk az elso baba egybol osszejott de sajnos nem maradt velunk. Utanna 5 honap mulva ismet sikerult, most 10 hetes kismama vagyok.
13/19 anonim válasza:
Nekünk az első baba "baleset" volt,a második már tervezett, a 2.próbálkozásra jött össze.
14/19 anonim válasza:
Mindkét babámmal spontán,az első próbálkozásra estem teherbe.Nőgyógyászati,illetve hormonális problémám soha nem volt(37 éves leszek,a pici 15 hós,a nagy 17 éves múlt)
15/19 anonim válasza:
Spontán. Semmit nem szedtem , a napokat sem számolgattuk és nem is görcsöltem rajta különösképpen. 10 hónappal a tabletta szedés abbahagyása után sikerült. Azért ha egy-másfél év múlva sem sikerült volna lehet hogy dokihoz fordulok, mert már 35 leszek, de szerencsére erre nem került sor.
16/19 anonim válasza:
Az első a 2. hónapban sikerült, de elvetéltem, majd 1év után spontán jött a baba, aki mostmár remélem készülődik kifelé.
L. 37+3
17/19 anonim válasza:
Szia,nállam PCO-t állapitottak meg 3 évvel ezelött minden kivizsgálásra elmentünk még a páromat is elküldték de nem jött a babó és most amikor meg nem terveztük csak ugy megesett.egy 28 hetes kismama
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))))
2009. júl. 28. 09:28
19/19 anonim válasza:
spontán jött első próbálkozós hónapban mindkét terhességem. A második előtt szedtem folsavat, mert az első terhességem vetéléssel végzősött. Én vagyok az a típus, akire ránéz a férje, és úgy marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!