Van itt olyan aki spontán esett teherbe? Semmi closty semmi teák stb. vagy itt mindenkinek volt hormonproblémája vagy ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 14:45
1/19 anonim válasza:
Mind a két gyerekkel spontán estem teherbe,csak Elevitet kezdtem el szedni,mikor úgy döntöttünk,hogy belevágunk.3 hónapra rá össze is jött mindkettő.
2/19 anonim válasza:
Nekem az első 4 hónap után sikerült, most a második az első próbálkozásra, pedig szoptattam. Teljesen spontán mindkettő. Kívánom, hogy Neked is hasonló örömben legyen részed.
3/19 anonim válasza:
spontán estem teherbe, mind a 2x. semmit nem szedtem előtte, és a terhességem alatt sem szedek elevitet, vagy hasonlót. Rengeteg gyümit eszem, és azért a nyers zöldségek közül is van olyan, amit szívesen rágcsálok :)
4/19 anonim válasza:
én egyszer kaptam clostyt de akkor nem lettem terhes,későbbi terhességeim mind spontán jöttek.
Soha nem hőmérőztem,nem szedtem semmit (viszont 10 év van a gyerekeim közt fogamzásgátló nélkül)
5/19 anonim válasza:
Spontán jött össze, a 2. alkalom után...éltem első tesztje pozitív lett :-)
6/19 anonim válasza:
spontán estem teherbe.Amikor eldöntöttük, hogy jöhet, elkezdtem szedni magzatvédőt, de még egy hónapja sem szedtem, mert első próbálkozásra sikerült.
32+1 km
7/19 anonim válasza:
Elsőre sikerült, ráadásul az esküvőnk utáni első peteéréskor :) Nem csináltam semmit előtte, ami segítette volna a gyors teherbeesést. Jókor voltunk jó helyen a férjemmel :)
8/19 anonim válasza:
Én sem szedtem semmit,eldöndöttük,hogy itt az ideje,aztán 5 hónap után a baba is úgy gondolta,hogy eljött az Ő ideje :)
20 hetes kismama
9/19 anonim válasza:
Nekem is elsőre sikerült. Úgy voltunk vele, hogy hadd jöjjön, ha jönni akar. Hát jött is. :) 35 hetes km
10/19 anonim válasza:
Én sem szedtem semmit, és elsőre sikerült teherbe esnem. Tudod, jókor jó helyen. :) Sajna az első terhességem spontán vetéléssel végződött, de amikor másodszorra megpróbáltuk, ismét elsőre összejött és most rendben van minden.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!