Barbiii1987 kérdése:
9 hetes terhes vagyok, jelentkeztem okj-és képzésre?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan lehet elvégezni a szakmát 2 éves, esetleg levelezőn? Vagy hogy működik?2012. aug. 31. 10:27
1/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy jelentkeztél-e OKJ-s képzésre. Talán ezt neked kellene tudnod, hogy mit csináltál vagy mit nem csináltál.
2/10 anonim válasza:
El lehet végezni. Ha nincs megterhelő fizikai gyakorlat benne, akkor csak akarat kell, és meg tudod csinálni terhesen az első évet, és baba mellett a másodikat. Én is ezt csinálom, csak nem okj-s képzéssel.Menj be és kérdezd meg a részleteket! Gratulálok a babához!
3/10 A kérdező kommentje:
igazából érdekelne, hogy levelezőn el tudom e végezni vagy magán tanulóként? Köszönöm :))
2012. aug. 31. 12:00
4/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez az OKJ középfokú vagy felsőfokú. Felsőfokún mehetsz levelezőre.
Nekem felsőfokú OKJ-n maradt hátra egy évem, novemberben szülök, így halasztanom kell. Főleg amiatt, hogy februártól egy 3 hónapos gyakorlaton kell lennünk... Azt pedig nem tudom megoldani, így csúszik egy évet... Utána levelezőn folytatom...
5/10 A kérdező kommentje:
Felsőfokú, én áprilisban fogok szűlni, akkor én is tudok halasztani egy évet?? És utánna én is levelezőn folytatnám! Gratula a babához:)
2012. aug. 31. 13:35
6/10 anonim válasza:
Én 2évesre járok, most kezdem majd a 2. évet. Januárban szülök, de nem fogok halasztani. Nyilván kell aki segít és vigyáz addig a kicsire. Én úgy csinálom majd, hogy 6hétig nem megyek be elküldik e-mailbe az anyagot ha lesz vizsga arra bemegyek. Utána 3-4órát ott leszek 8helyett és hazajövök. Meg kell beszélni az igazgatóval,hogy ez van.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nehezebb lesz ha halasztasz, mert olyankor már örökmozgók. Mondjuk nálunk nem vészes az oktatás, rugalmasak a tanárok. Jogi asszisztensnek tanulok. Elég ha megjelensz pár órára és a jelenlétin szerepel a neved. Sőt sok összevont van így ált max 1kor eljövünk. 4órát meg simán ki lehet bírni. Mindezt azért mondom, mert az elsőnél halasztottam és nagyon megbántam!
8/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a hasznos tanácsokat :))
2012. szept. 1. 08:26
9/10 anonim válasza:
4es vagyok! Én muszáj vagyok halasztani, mert a szemeszter kellős közepén szülök ill mivel elköltöztünk, messze van a suli is. (50-60 km) A bejárás pedig nekem 7-8-9 hónapos terhesen, nagy pocakkal igen megterhelő lenne... Ha januárban szülnék pl, lehet, bevállaltam volna, akkor nekünk már csak pár vizsga lenne és meg tudtam volna azokat csinálni hamarabb...
10/10 anonim válasza:
Nyilván mindenki maga érzi mire képes és mire van lehetősége. Nekem csak negyed óra az út. 5 hónap miatt meg nem akarok majd 10hónapot járni. Egyébként én estire járok ami heti 1 alkalom, a levelező havi 1x van ami sokkal jobb lenne , de nálunk sajnos erre nincs lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!