Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell terhes gondozóba...

Mikor kell terhes gondozóba menni?

Figyelt kérdés
utoljára 18 hetesen voltam. most vagyok 22 nem mondta a doki hogy mikor menjek vissza szóval nem tudom. ideje lenne már?
2012. aug. 30. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem kérdezted meg mielött kijöttél? Nem kell mindig arra várni h a szádba rágnak mindent. Egyébként meg létezik telefon, hívd fel!
2012. aug. 30. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:
24 hetesen a terheléses vérvételre beutalóért,amúgy 32 hetesen lesz uh csak.
2012. aug. 30. 12:03
 3/10 A kérdező kommentje:
nem erre voltam kiváncsi nem tudom felhívni
2012. aug. 30. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sztk-s dokihoz jártam, de ő mindig beírta a köv talink időpontját. Mondjuk volt, h majdnem 2 hónap múlva kellett visszamennem, de panaszmentes volt a terhességem. Menj vissza 22 hetesen, és kérdezd meg konkrétan, h mikor gyere a következő vizsgálatra vissza?

2012. aug. 30. 12:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem telefonálj oda a terhesgondozóba. Vagy miért nem tudod felhívni?
2012. aug. 30. 12:06
 6/10 A kérdező kommentje:
én is sztk-s rendelésre járok és panasz mentes nekem is a terhességem. úgy gondoltam hogy majd csak 24 hetesen megyek mert akkor van a terheléses vizsgálat. de nézegettem itt egy oldalt ahol le írják hogy x héten milyen vizsgálatok vannak és állítólag 22 hetesen van valami vizsgálat
2012. aug. 30. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs semmi vizsgálat 22 hetesen.

Neked a köv. lesznek:

24hetes cukorterhelés

32hetes genetikai UH

34 hetes utolsó teljes vérkép

Ennyi.

2012. aug. 30. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a védőnőm mondta, hogy mikor hova kell menni. Esetleg tőle is megkérdezheted, bár szerintem majd a terheléses cukor vizsgálat eredményével kell majd újra menned.

39+6 hkm

2012. aug. 30. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem mondott soha időpontot (szintén sztk), hanem kb. havonta mindig elmentem a védőnői és az orvosi terhesgondozásra is. A 12 és 18 hetes genetikai UH-ra a védőnő írt be, (nálunk úgy volt, hogy minden héten adott napon jött ki egy szonográfus az sztk-ba, és ő csinálta)az orvostól meg mindig figyelte hol járok, és ha aktuális volt, adta a beutalót a vérvételekre.

Amúgy 22 hetesen nincs semmi kötelező vizsgálat, de a terheléses vérvételre gondolom kellene beutalót kérned, amit az orvos ad ki, szóval a 24 hét előtt menj el.

2012. aug. 30. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mindíg mindenkinek ugyan akkor van egy adott vizsgálat.Én most megyek majd cukor terhelésre és 27hetes vagyok.Nekem a nődoki ráírja a papíromra.És aki először terhes annak igen is a szájába kell rágni mindent kedves első válaszadó!Nem születnek az emberek úgy,hogy ilyeneket tudnak!És ez az oldal sztem azért van,hogy megkérdezzünk dolgokat,amikhez esetleg nem kell orvos.
2012. aug. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!