Mikor kell terhes gondozóba menni?
Szia!
Én sztk-s dokihoz jártam, de ő mindig beírta a köv talink időpontját. Mondjuk volt, h majdnem 2 hónap múlva kellett visszamennem, de panaszmentes volt a terhességem. Menj vissza 22 hetesen, és kérdezd meg konkrétan, h mikor gyere a következő vizsgálatra vissza?
Nincs semmi vizsgálat 22 hetesen.
Neked a köv. lesznek:
24hetes cukorterhelés
32hetes genetikai UH
34 hetes utolsó teljes vérkép
Ennyi.
Nekem mindig a védőnőm mondta, hogy mikor hova kell menni. Esetleg tőle is megkérdezheted, bár szerintem majd a terheléses cukor vizsgálat eredményével kell majd újra menned.
39+6 hkm
Nekem sem mondott soha időpontot (szintén sztk), hanem kb. havonta mindig elmentem a védőnői és az orvosi terhesgondozásra is. A 12 és 18 hetes genetikai UH-ra a védőnő írt be, (nálunk úgy volt, hogy minden héten adott napon jött ki egy szonográfus az sztk-ba, és ő csinálta)az orvostól meg mindig figyelte hol járok, és ha aktuális volt, adta a beutalót a vérvételekre.
Amúgy 22 hetesen nincs semmi kötelező vizsgálat, de a terheléses vérvételre gondolom kellene beutalót kérned, amit az orvos ad ki, szóval a 24 hét előtt menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!