Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaposvári vagyok. Mikor kell...

Kaposvári vagyok. Mikor kell mennem a terhes gondozoba?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, azt kérdezném, hogy tudja e valaki, hogy hol van helyileg és mikor van nyitva? esetleg délután is?
2009. dec. 1. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Kaposvári vagyok és 5 hetes babás! :)

De jó, hogy ilyen címmel írtál!

Egyenlőre én sem tudom még, hogy hol van, de próbálom nyomozgatni, ha tudok valamit, írok majd.

Gratulálok és Boldog Babavárást!

Kata

2009. dec. 1. 09:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia én Zsuzsi vagyok, azt már tudom, hogy az Ezredév utcában van, csak azt nem tudom, hogy mikor lehet menni? ugy értem munksa után ? én 3ig dolgozom, és ezért nem szeretnékl szabadnapot kivenni.

ha meg tudsz valamit irj jo? köszi vigyázz magatokra

2009. dec. 2. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia Zsuzsi!

Ma voltam orvosnál, kérdeztem tőle a terhesgondozót, azt mondta, hogy majd a következő vizsgálaton megbeszéljük, hogy hova és mikor kell mennem. Tehát nem jutottam előrébb a kérdésben.

Ha megtudok bármit, írok majd!

Szia! Kata

2009. dec. 2. 12:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Szia Kata!

Én felhivtam a terhes gpondozot,,meg kérdezték, hogy melyik utcában lakom, és azt mondták hogy szerdán 2-re menjek, mert mnoindtam hogy dolgozom, és nem szeretnék szabadnapot kivenni.. rendik voltak. kiváncsi leszek, hogy ki lesz a védönöm. ha kell a tel szám, leirom. jol vagy amugy? és te hol laksz?

2009. dec. 4. 15:48
 5/11 A kérdező kommentje:
szia én ma voltam. neked mikor kell menni? irj légyszi. vélgre egy terhes kaPOSVÁRI KISMAMA:)
2009. dec. 9. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy eltűntem egy kis időre! Én hétfőn voltam a terhesgondozóban, ma pedig vérvételen ugyan ott. :)

Mi újság Veled? Hogy vagy? Neked ki a védőnőd? Nekem Hajninak hívják, de még nem beszéltem vele, nem ő foglalkozott velem.

Írj majd.

Puszi: Kata

2009. dec. 10. 21:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Szia Kata!

én ma vagyok 8 hetes és egy napos. az én védőnőmet Erikának hivják, azt mondta hogy decemberben felhiv és meg látogat, még nem hivott. amugy hogy vagy? én már lassan 2 kg-t hiztam, az étvágyam jo..stb.. de ha gondolod levelezzünk emilbe, vagy iwiw-n.

Zsu.

2009. dec. 14. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia Zsu!

Nem sok különbség van kettőnk terhessége között! :) Én ma vagyok 7 hetes és 3 napos :). A védőnő nekem is azt mondta, hogy fel fog hívni, de nem tette. Pedig érdekelne a vérvétel eredménye. A hízásról ne is beszéljünk :)

Jó lenne, ha iwiw-en vagy e-mailben leveleznénk. Írsz nekem privit? Én pedig válaszként megadom az iwiwemet :) De jó, hogy így egymásra találtunk. :)

Pussz: Kata

2009. dec. 15. 12:57
 9/11 A kérdező kommentje:

szia Kata!

én nem tudok neked privit irni,csak te nekem. irj és válaszolok. Zsu.

2009. dec. 17. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia Zsuzsi!

Nagyon eltűntél! Mi újság Veletek? Hogy vagytok?

Pussz: Kata

2010. jan. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!