Kaposvári vagyok. Mikor kell mennem a terhes gondozoba?
Szia!
Én is Kaposvári vagyok és 5 hetes babás! :)
De jó, hogy ilyen címmel írtál!
Egyenlőre én sem tudom még, hogy hol van, de próbálom nyomozgatni, ha tudok valamit, írok majd.
Gratulálok és Boldog Babavárást!
Kata
Szia én Zsuzsi vagyok, azt már tudom, hogy az Ezredév utcában van, csak azt nem tudom, hogy mikor lehet menni? ugy értem munksa után ? én 3ig dolgozom, és ezért nem szeretnékl szabadnapot kivenni.
ha meg tudsz valamit irj jo? köszi vigyázz magatokra
Szia Zsuzsi!
Ma voltam orvosnál, kérdeztem tőle a terhesgondozót, azt mondta, hogy majd a következő vizsgálaton megbeszéljük, hogy hova és mikor kell mennem. Tehát nem jutottam előrébb a kérdésben.
Ha megtudok bármit, írok majd!
Szia! Kata
Szia Kata!
Én felhivtam a terhes gpondozot,,meg kérdezték, hogy melyik utcában lakom, és azt mondták hogy szerdán 2-re menjek, mert mnoindtam hogy dolgozom, és nem szeretnék szabadnapot kivenni.. rendik voltak. kiváncsi leszek, hogy ki lesz a védönöm. ha kell a tel szám, leirom. jol vagy amugy? és te hol laksz?
Szia!
Bocsi, hogy eltűntem egy kis időre! Én hétfőn voltam a terhesgondozóban, ma pedig vérvételen ugyan ott. :)
Mi újság Veled? Hogy vagy? Neked ki a védőnőd? Nekem Hajninak hívják, de még nem beszéltem vele, nem ő foglalkozott velem.
Írj majd.
Puszi: Kata
Szia Kata!
én ma vagyok 8 hetes és egy napos. az én védőnőmet Erikának hivják, azt mondta hogy decemberben felhiv és meg látogat, még nem hivott. amugy hogy vagy? én már lassan 2 kg-t hiztam, az étvágyam jo..stb.. de ha gondolod levelezzünk emilbe, vagy iwiw-n.
Zsu.
Szia Zsu!
Nem sok különbség van kettőnk terhessége között! :) Én ma vagyok 7 hetes és 3 napos :). A védőnő nekem is azt mondta, hogy fel fog hívni, de nem tette. Pedig érdekelne a vérvétel eredménye. A hízásról ne is beszéljünk :)
Jó lenne, ha iwiw-en vagy e-mailben leveleznénk. Írsz nekem privit? Én pedig válaszként megadom az iwiwemet :) De jó, hogy így egymásra találtunk. :)
Pussz: Kata
szia Kata!
én nem tudok neked privit irni,csak te nekem. irj és válaszolok. Zsu.
Szia Zsuzsi!
Nagyon eltűntél! Mi újság Veletek? Hogy vagytok?
Pussz: Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!