Kaposvári kismamák hányan vagytok itt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 11:15
2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
Hányadik babád?
Illetve ha lehet ilyet: ki az orvosod?
Én még csak most teszteltem :)
2010. dec. 15. 11:21
3/7 anonim válasza:
Második gyerkőc, de nem Kaposváron szülök hanem Pécsett...privát dokim ott sincs és itt se volt. 20.hétig ide jártam, de borzalmas a hozzáállás. 20 hét alat 1x vizsgáltak amikor kiderült az állapotom. Amikor problémák merültek fel inkább váltottam és eddig jónak tűik a döntésem.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is második baba lesz :) Az elsőt én is pécsen akartam szülni, de féltem a végétől, vagyis ha megindul a szülés, akkor oda érek-e időben.
2010. dec. 15. 11:45
5/7 anonim válasza:
Én is bebiztosítottam magam egy pécsi szálláshelyet keresve. Kicsit macerás, és ott is történhet bármi, de mégis nyugodtabb vagyok.Így, hogy tapasztaltam, hogy milyen az egyik illetve másik....ég és föld.
6/7 anonim válasza:
Én 35 hetes vagyok. Nyilas Pálnál szülök. Vagy nagyon dicsérik vagy szidják. Én bízom benne...
7/7 Adilari válasza:
Sziasztok!Nem tudom jár e még valaki erre...Kérdéseim lennének!Én most 2 hónapos terhes vagyok és bár nem kaposvár a Körzetünk megfogadtam Bencze Zoltán Doktor urat így járhatok oda!Kérdésem az lenne hogy ebben a korházban hogy működnek a dolgok szülés után?Én császáros leszek mert 2 kislányom is az volt csak ők Esztergomban születtek!Szülés után velünk lehet a picurka?Ha nem akkor sűrűn hozzák legalább?Mennyi idő míg hazaengednek?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!