Kaposvári kismamák, hány hetesek vagytok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 09:09
1/5 anonim válasza:
Holnap töltöm be a 37 hetet. Te?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia. Én még csak 5 hetes vagyok. Van fogadott dokid? Hogy viseled a végét?
2011. jan. 17. 20:37
3/5 anonim válasza:
Van. Gyócsi Andráshoz jártam, de ő elutazott, uh most az apjánál vagyok. De ő is nagyon ari. Már jó lenne, ha meglenne a babó, fáj már mindenem meg elég nehezen alszom.
Neked van dokid? Eddig hogy bírod?
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig nincs gondom :) Én is a Gyócsi Andráshoz szeretnék.
2011. jan. 18. 21:37
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mikor jön vissza, Angliában dolgozik most. Nekem azt mondta december elején, hogy néhány hónap. Addig meg úgyis kell neked doki. Én nyugodt szívvel ajánlom az apját. Ő is nagyon aranyos és ugyanott rendel, mint az András. A telszáma fenn van neten.
Ui.: nekem kb. ennyi idősen kezdődtek a gondok, de kívánom , hogy Te ússzad meg ezeket és könnyű legyen a terhességed. Remélem én meg lassan már babázhatok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!