Nikolettaa kérdése:
Barátommal együtt voltunk, és elment bennem sokszor.! És nem lettem terhes mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 16:22
1/8 anonim válasza:
Szerencse nem akkor volt nálad az ovuláció!
2/8 ZsZs27 válasza:
Vagy nem a megfelelő időben voltatok együtt, vagy hormonprobléma, vagy nem járható át a petevezetéked, vagy nála van probléma, és még nagyon-nagyon hosszan sorolhatnám. Ha ezt azért kérdezed, mert babát szeretnél, keress fel egy nőgyógyászt, mert itt csak ötleteket fogsz kapni, nem diagnózist. Esetleg menj el egy hormonvizsgálatra.
3/8 anonim válasza:
Mielőtt nekiálltok szexelni kérlek vegyetek elő egy biológia könyvet, és olvassátok át, hogyan is működik ez a megtermékenyítés dolog, illetve a női ciklus stb..
Egyébként azt gondolod hogyha valakiben elmennek az azonnal terhes lesz?
Remélem ezt a kérdést viccből tetted fel!
4/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem vagy terhes?
5/8 anonim válasza:
egy baba nem akkor fogan meg mikor ti úgy gondoljátok, hogy akkor MOST akarunk gyereket. van aki hosszú-hosszú hónapokig próbálkozik, mire végre sikerül. egy biztos, nem szabad rágörcsölni, mert az csak ront a dolgokon.
ha már régebb óta próbálkoztok és nem sikerül menj el nőgyógyászhoz, aki tud segíteni ebben a kérdésben, hogy miért nem jön össze. elküld különböző vizsgálatokra, amivel kiderítik mi a probléma.
6/8 anonim válasza:
hát ezt is egy iq hiányos max 18éves tette fel...
7/8 anonim válasza:
ZsZs27 jó választ adott! Azt viszont nem értem miért kell negatívan jellemezni a kérdés kiíróját? (Ez nem csak itt igaz!)
8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom ehhez miért kéne könyveket olvasni..mi 4 napig próbálkoztunk és most 9 hetes terhes vagyok.több az esély ha csak heti egyszer élvez el a párod.. mert egy hét alatt gyülik fel az a "szükséglet" ami egy babához kell.nekem ezt egy barátnöm mondta aki fél éve lombikprogramon vesz részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!