Több mint 5 hetes terhes vagyok ma hívott az orvos be ultrahangra. Szerintetek kérhetek hasi ultrahangot hüvelyi helyett? Nem akarom h baja legyen a babámnak.
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 09:16
1/8 anonim válasza:
nem lesz semmi baja, hüvelyivel jobban látszik. neked pedig nem nagy ügy a hüvelyi uh
3/8 anonim válasza:
Gratulálok!
Nyugodj meg a babócána az ég világon semmi baja nem lesz!
4/8 anonim válasza:
Kérni kérhetsz, de valószínű, hogy hasi uh-val semmit nem fogtok még látni. Akkor meg mi értelme?
Nők millióin végzik el a hüvelyi uh-t, semmi bajunk nem lett tőle. Ha bármi baja is lenne a babának, az nem az uh miatt lenne, hidd el.
Ilyen erővel szexelni sem fogsz 9hónapig?
5/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy baja lenne?
6/8 anonim válasza:
Mi baja lenne a hüvely uh.-tól? Én 9+5 voltam mikor először dokinál voltam,akkor is hüvelyit csinált + a 12.uh is hüvelyi volt.Azóta már 2,5 éves a kislányom és kutya baja se lett.
7/8 anonim válasza:
6.vagyok
Még annyit
A baba nagyon jól védve van ott bent,nem ér odáig az amivel csinálják.Mégis mi baja lenne.És abban igaza van az egyik válaszolónak akkor ennyi erővel ne is sexelj.
8/8 anonim válasza:
Szerintem kérni kérhetsz, más kérdés, hogy nem fog nagyon látni semmit. Én 5 hetesen voltam nála folyás miatt, és már akkor megvizsgált kézzel, 8 hetesnek tippelt, így egy hét múlva hasi UH-gal vizsgált. Persze mégcsak 6 hetes voltam, így a frászt hozta rám, hogy csak üres petezsákot lát. Rá egy hétre hüvelyin már mindent látottt, azóta pedig mindig csak hasin vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!