Mikor, hany hetesen mondtatok el hogy terhesek vagytok?
Aznap amikor meg kellett volna jönnie,de nem jött meg,csináltam tesztet!!Pozitív lett!!!A családnak már aznap elmondtam!
Másnak csak a 12.hét után!
A szülőknek, testvéreknek egyből, akkor voltam 4 hetes babás! A munkahelyemen a főnöknőmnek szintén egyből elmondtam, a többiek kb 6-7 hetes koromban észrevették maguktól, mert állandóan zabáltam, pedig előtte sosem.
8 hetes voltam, amikor meghalt a bátyám motorbalesetben, így akkor elmondtuk a család többi tagjának is, nagynéniknek, nagybácsiknak, és az összes ismerősnek. Ha ez nem lett volna, vártam volna a 12. hétig.
Én amint kiderült elmondtam mind a családomnak, mint a munkahelyemen /mert eü-ban dolgozom, így nem akartam kitenni magamat bármiféle veszélynek.
Szerintem bármikor nyugodtan elmondhatod!!!
Első babánál a férjem szüleinek öt hetesen mondtuk el, az én szüleimnek hat hetesen, amikor voltunk uh-n és láttuk a szívverést. Néhány barát is megtudta már ekkor, a többiek és a munkahely csak a 12. hét előtt.
Második babánál épp fordítva működik: a munkahelyen mondtam el hat hetesen, mert épp szülési szabin vagyok még az első babával és tudni akartam minél hamarabb, hogy hogyan tovább, 2 barát tudja még, de a család csak 17. hétben fog értesülni a babáról, mert külföldön élünk és akkor utazunk haza. Telefonon keresztül nem szeretném elmondani.
Az elsőt világgá kürtöltem túl korán, mert sajnos elvetéltem. Nagyon ellemetlen szituk adódtak, amikor kérdezgették, hogy vagyok, és meg kellett mondani, hogy már nincs baba.
Most a szüleimnek és testvéreimnek és a barátnőimnek 7-8 hetesen mondtuk el, de mindenki másnak csak a 12. héten.
Így volt ez jól.
L. 37+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!