32. hetesen 3 csepp vér volt valakinek hasonló?
Tudom mielött írjátok orvos, de hívtam már és azt mondta nem hiszi h baj lehet, ahogy én gondolom. Viszont nincs pont ma nincs kocsim itthon és a kislányommal vagyok itthon.
a kérdésem csak egy lenne: Volt-e valakinek ilyen.
pár hete fájdogálok enyhe alhasi görcs, 4-5 napja szeméremcsontom is néha menni alig tudok, fejvégű a babám 30. hét óta biztos és nagyon lent érzem, de non-stop ficánkol amúgy 3. napja szintén.
Éjjel szokás szeirnt sokszori pisilésre járok, és most fél 1-kor voltam kint és mikor megtörtöltem volt élénk piros pötty, de tényleg pötty a papíron. Töröltem megint akkor is láttam aztán vissza ágy 1 órára ismét pisi pihi megint volt de szintén egy csepp és azóta (kopp-kopp) semmi.
ez baj lehet? vagy csak ér pattant volna meg? pár nem erőlködtem nem voltam nagy wc-n. Este 8-kor ugyan borotvátkoztam amennyire éreztem mert nem látok már oda de nem vághattam el magam mert akkor nem volt semmi vér és azért hajnali fél 1-kor nem hiszem h nekiállna vérezni .
köszönöm mindenkinek
ja még annyi csak hogy azért sem rohanok be mert tényleg azóta semmi nincs, nem fáj a hasam sem mintha semmi nem lenne, nomeg nem nagyon szeretném amíg nem muszáj h bent tartsanak mert jövőhéten lesz ovibeszoktatás lányomnál és szeretném én vinni, meghát hozzám ragaszkodik a legjobban épp elég változás lesz neki az ovi is meg kistesó is.
Köszi azért az infót.
Ma probálok pihenni bár azért kicsit tevékenykedem is, amig nem látok újra ilyet addig maradok, csak kiváncsi lennék hogy mi lehetett ez.
jajj de jó remélem ez áll a háttérben.
köszönöm a választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!