Ti vennétek ilyen hordozót?
Figyelt kérdés
Van már egy nagy babakocsink, de elég nehéz és méretes! Mellé van lehetőségem most vásárolni egy olyan hordozót, amihez tartozik váz is, ez azért jóval könnyebb! Boltba lejárni talán hasznosabb lenne, és itthon lehetne benne a baba, ha mondjuk én a konyhában vagyok! Szerintetek van értelme arra a fél évre kb megvenni amíg csak fekszik a baba? Utána persze autósülésnek használható, de azt már vettünk külön!2012. aug. 29. 22:07
1/6 anonim válasza:
Igen,vennék.Utána el is adhatod.
2/6 anonim válasza:
Hordozókendőben nem gondolkodtál? Én 2.000Ft-ért vettem a Vaterán egy éve. Imádom:)
3/6 anonim válasza:
Én a vaterán néztem ki egy kengurut, 3000Ft-ból megvan postaktg-el együtt. Ha boltba megyek vagy valami ügyet intézni és macerás a babakocsi, berakom kenguruba. Ha otthon takarítok stb... berakom kenguruba. (persze csak ha szükséges.) Amúgy én olyan babakocsik tervezek venni amihez van rácsatolható hordozó is.
5/6 anonim válasza:
Én is megvenném.
Bár én is most cseréltem le a babakocsinkat mert az első nagy volt és nehéz.Most olyat választottam ami alapból 3:1 funkciós.vagyis van hozzá sportrész, hordozó és mózeskosár.Bármelyiket rá lehet tenni a vázra csúcsszuper.Igaz használtan vettem de szerintem megérte.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon olcsón sikerült hozzájutni a nagy kocsihoz, ezért vettük meg és nem zavart, h a hordozót csak a kocsira lehet rakni,nem a vázra! De ugye így azért van súlya bőven! Bergon kocsi amúgy! Aztán most van ez a lehetőség és ezért agyalok rajta! De kezdem rábeszélni magam! Ha hidegbe ebben viszem ki a babát, elég ha ráadok egy bundazsákot és vastag pléddel betakarom? Bocsi a sok kérdésért, de első baba lesz :)
2012. aug. 30. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!