Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik hordozót vennétek:...

Melyik hordozót vennétek: maxi cosi vagy besafe?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Maxi Cosi, mert jóval olcsóbb, mint a Besafe. Viszont ha sok pénzt tudnék áldozni egy hordozóra, akkor inkább egy Römert vennék.

Amúgy nekünk Primo Viaggio Tri-Fix van, nagyon szeretem, és van hozzá bázistalp, ami segítségével nem kell állandóan bekötni az ülést, csak kivenni-betenni, és a talppal együtt az ADAC teszten "jó" értékelést kapott. Amúgy használtan vettük Pliko Switch babakcosival.

2011. jún. 11. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp BeSafe!!!
2011. jún. 11. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy olcsóbb a Maxi Cosi.
2011. jún. 11. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igaz, nem biztos, hogy olcsóbb, függ attól is, hogy melyik típus.

Kérdező! Melyik típusú hordozókat nézted ki?

2011. jún. 12. 10:50
 5/10 A kérdező kommentje:
A CabrioFix, illetve az izi Sleep a két esélyes. Utóbbi azért tetszene jobban, mert dönthető.
2011. jún. 12. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Így van! A BeSafe azért is jobb, mert dönthető. Illetve egy adapterrel babakocsira is rögzíthető!
2011. jún. 12. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Na igen, ezt körözöm most. Milyen adapterrel és milyen kocsira?
2011. jún. 12. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Szia! Megint én.

Ez egy régebbi kérdés. Írj a kérdezőnek privit, hátha tud neked segíteni, hogy milyen babakocsikhoz csatlakoztatható azon kívül, amit írt!

2011. jún. 12. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a BeSafe. Bár a Maxi Cosi is nagyon jó, de a BeSafe dönthető.
2011. jún. 13. 11:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon a besafe felé hajlunk - éppen amiatt, hogy dönthető és mivel elég sokat vagyunk úton, ez nem hátrány. Tesónál mindig vittük a hordozót+ a mózest és folyton "pakolásztam" a gyerkőcöt. Ez így egyszerűbbnek tűnik, meg hogy nő a létszám, csökken a hely is. :)

Találtam egy videót youtube-on, ami szerint az espiro-val is kompatibilis. Írtam a neobaby-nek és nagyon korrektül megígérték, hogy utána kérdeznek, mert egyelőre Magyarországon az ezzel kompatibilis adapter nem kapható. Viszont vagyonokat nem szeretnék egy babakocsiért kiadni, mert van egy jó, úgyhogy elég lenne csak egy - később is használható - ernyőkocsi.

2011. jún. 14. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!