Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány rugdolózót és vékony...

Hány rugdolózót és vékony kocsikabátot vennétek egy május végén születő babának? 62 es méretben is vegyek vagy elég az 56 os egyenlőre?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Fele-fele arányban vettem az 56-62eseket, mert ki tudja, hogy mekkora lesz? :D 62-esbe ígyis-úgyis belenő, tehát nem felesleges, viszont 56-ost lehet még venni akkor is, ha megszületett és picike, úgy látod hogy nem lesz elég.

kocsikabátot szerintem 2-3-at, többet felesleges. 2 azért jó, ha van, mert ha valami baleset éri (tejecske, kaka, pisi) akkor nem biztos, hogy a következő sétára ki tudod mosni és meg is szárad..

Rugi... hát 5-6 biztos kelleni fog, de ez meg attól függ, hogy miben akarod látni egész nap, meg neki mi lesz kényelmes. Az enyém jobban szeretett talpas naciban és kombidresszben lenni. :D

2012. ápr. 4. 09:51
 2/7 Kerria ***** válasza:

Én anno 56-ossal indultam (decemberi baba), aztán kiderült jóval kisebb a babám, így rohantunk kisebbeket is venni. Nekem kb. 20-20 db volt (56-62), kocsikabátból most 3 db-unk van, de majdnemhogy elegendő lenne a 2 is.

A babák szeretik érezni, hogy van rajtuk valami, emiatt nem jó, ha sokkal nagyobb a ruhácskája!

Könnyű szülést!

2012. ápr. 4. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképpen vegyél 62-est is,mert lehet,hogy nem lesz annyira pici,és lehet hogy hamrabb kinövi az 56-ost mint gondolnád.

hányat vegyél? ez nehéz kérdés,mert ha nem csak azt fogod rá mindig adni,akkor elég 4-5 db. én sokszor adtam rá hosszujjú badyt,pamut nadrággal zoknival. kocsikabátból,meg szerintem egyelőre 1-et,1-et mindkét méretből.

2012. ápr. 4. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik méretből (56,62,68) 10-10 db van/volt!
2012. ápr. 4. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én júniusra várom a harmadik babót, a másik kettő is nyári gyerkőc. Az a tapasztalatom, hogy 56-os rugiból, bodyból vettem vagy 10-et-10-et, kellett is, ha nem akartam folyton mosni - büfi, nyakig anyatejes kaki és hasonló balesetek napirenden előfordulhatnak, meg hiába nem keni össze a rugiját a baba, azért este fürdés után tuti tisztát adtam rájuk - tehát napi két rugi mindenképp elmegy. Kocsikabátból nem is volt 56-os, csak 62-es. A lányomra egyáltalán nem is tudtam ráadni, mert a legnagyobb hőségben született júliusban, pár naposan már ő is csak egy szál bodyban volt és még így is izzadt szegénykém. A fiam augusztusi, de sokkal rosszabb idő volt, vele kihasználtuk még a plüssrugikat is. De mivel 4 kg körüli súllyal született mindkét gyerekem, kocsikabátból bőven jó volt a 62-es.
2012. ápr. 4. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Body ból eddig 6db 56 és 6db 62es van kocsikabátból eddig csak 2db 62 es.Rugiból még csak kettő van egy kisebb méret és egy 56 os.Viszont lábfej rész nélküli könnyű nyári ból 2db.
2012. ápr. 4. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt gondold át, hogy milyen gyakran akarsz mosni.

Egy pici babánál gyakran előfordul, hogy akár 3-4x is át kell öltöztetni, mert kifolyik a kaka, büfinél csurog egy kis tej, esetleg te eszed le egy kis pörivel a ruciját, ha úgy próbálsz enni, hogy a kezedben van közben. :D

Ezek akár naponta többször is megismétlődhetnek.

Szerintem abban érdemes gondolkodni, hogy legalább 10-12 komplett szettje legyen (mindegy, hogy az egy rugi vagy épp body+naci) És akkor azzal számoltál, hogy kb 2-3 naponta mosni KELL a ruháit, és nincs extrém sok baleset sem.

2012. ápr. 4. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!