Hány rugdolózót és vékony kocsikabátot vennétek egy május végén születő babának? 62 es méretben is vegyek vagy elég az 56 os egyenlőre?
Fele-fele arányban vettem az 56-62eseket, mert ki tudja, hogy mekkora lesz? :D 62-esbe ígyis-úgyis belenő, tehát nem felesleges, viszont 56-ost lehet még venni akkor is, ha megszületett és picike, úgy látod hogy nem lesz elég.
kocsikabátot szerintem 2-3-at, többet felesleges. 2 azért jó, ha van, mert ha valami baleset éri (tejecske, kaka, pisi) akkor nem biztos, hogy a következő sétára ki tudod mosni és meg is szárad..
Rugi... hát 5-6 biztos kelleni fog, de ez meg attól függ, hogy miben akarod látni egész nap, meg neki mi lesz kényelmes. Az enyém jobban szeretett talpas naciban és kombidresszben lenni. :D
Én anno 56-ossal indultam (decemberi baba), aztán kiderült jóval kisebb a babám, így rohantunk kisebbeket is venni. Nekem kb. 20-20 db volt (56-62), kocsikabátból most 3 db-unk van, de majdnemhogy elegendő lenne a 2 is.
A babák szeretik érezni, hogy van rajtuk valami, emiatt nem jó, ha sokkal nagyobb a ruhácskája!
Könnyű szülést!
szerintem mindenképpen vegyél 62-est is,mert lehet,hogy nem lesz annyira pici,és lehet hogy hamrabb kinövi az 56-ost mint gondolnád.
hányat vegyél? ez nehéz kérdés,mert ha nem csak azt fogod rá mindig adni,akkor elég 4-5 db. én sokszor adtam rá hosszujjú badyt,pamut nadrággal zoknival. kocsikabátból,meg szerintem egyelőre 1-et,1-et mindkét méretből.
Azt gondold át, hogy milyen gyakran akarsz mosni.
Egy pici babánál gyakran előfordul, hogy akár 3-4x is át kell öltöztetni, mert kifolyik a kaka, büfinél csurog egy kis tej, esetleg te eszed le egy kis pörivel a ruciját, ha úgy próbálsz enni, hogy a kezedben van közben. :D
Ezek akár naponta többször is megismétlődhetnek.
Szerintem abban érdemes gondolkodni, hogy legalább 10-12 komplett szettje legyen (mindegy, hogy az egy rugi vagy épp body+naci) És akkor azzal számoltál, hogy kb 2-3 naponta mosni KELL a ruháit, és nincs extrém sok baleset sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!