Hanyszor kellett melltartot vennetek terhesseg alatt, fog meg vajon noni?
Figyelt kérdés
Az elejen vagyok meg, de mar most hatalmasak holott nem vagyok nagymellu... Sokat nohet vajon meg szulesig illetve utana varhato h no majd meg?2012. jún. 27. 00:03
1/14 anonim válasza:
Én a 40. hétben vagyok, eddig 1 számot nőtt csak, szerencsére, nekem eddig 80 B-as kellett, most 85 C-és kell (remélem nem is lesz nagyobb, mert eddig elégedett voltam velük). Nekem bevált sokáig, hogy csak a pánthoz vettem toldalékot, így a kosárméret sokáig jó volt. Szerencsére anyunak pont akkora kell, mint nekem most, így csak a szülés utáni méret a kérdéses, arra vettem már szopis melltartót, majd kialakul.
2/14 anonim válasza:
Nekem is nőtt sokat,mégis jó még mindig a 85C,mint a legelején.De ha nőne,megvan a régi 85C,ami már 85D-re nyúlt,de jó az is.
3/14 anonim válasza:
4x vettem melltartót,85b-ről 100d-re nőttek,most sajnos ugyan akkorák mint terhesség előtt!
4/14 anonim válasza:
80 C-ről indultam, most 90 D-nél tartok, 30 hetes vagyok. Első terhességemnél megállt 90-95 E-nél, remélem most is meg fog, mert már akkorák mint két görögdinnye és a hátam is fáj:(
5/14 anonim válasza:
Én eddig már 3x vettem és a két hete vettek is kezdenek kényelmetlenek lenni, pedig ez még csak a 29. hét :-) na de nőjenek, ha akarnak :-)
6/14 anonim válasza:
nekem is már háromszor kellett cserélnem a méretet, mivel 75B voltam világ életemben, most meg 90C vagyok.. nehéz az átszokás, az meg pláne, hogy sokan a melleimet bámulják.. ilyenekhez nem vagyok hozzászokva, ugyanis eddig szinte mellem sem volt :D ki tudja, még mennyit nő a cicid, majd a végére kiderül..
7/14 A kérdező kommentje:
6.os en is 75b voltam eredetileg most a fene tudja hanyasak es hasonloan erzek mint te a bamulassal kapcsolatban :D var en nem mondom nem voltak melleim de pont elegedett voltam veluk ugy ahohy voltak minde tekintetben. De most.... Most lassan ket kanna van a helyukon... Es nem latom a veget mert ezek szerint barm is lehet...
Koszonom a valaszokat
2012. jún. 27. 13:19
8/14 anonim válasza:
én 12 hetes vagyok, 80Bről indultam, most 90Ct hordok :) tuti kell majd még nagyobb is :D
9/14 anonim válasza:
nekem is nőtt az elején sokat, én is 75B-ről indultam, majd most hogy beléptünk a harmadik trimeszterbe újra megindult, már amit egy hete vettem, azt is kinőttem :) jelenleg 85-90C-nél tartok :)
28hkm
10/14 anonim válasza:
én 80b voltam előtte, aztán vettem 85b-t és most 90b-t. ha lesz tejem, lehet még nagyobb fog kelleni. egyébként nem híztam egy dekát se a hasamon kívül. az első gyereknél még 75b voltam és 80c kellett szoptatáskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!