Hanyszor kellett melltartot vennetek terhesseg alatt, fog meg vajon noni?
Figyelt kérdés
Az elejen vagyok meg, de mar most hatalmasak holott nem vagyok nagymellu... Sokat nohet vajon meg szulesig illetve utana varhato h no majd meg?2012. jún. 27. 00:03
11/14 anonim válasza:
Utolsó.A számok a hátad körmérete inkább,semmint a kosár:D Akkor érdekes,csak nekem nem nőnek annyira :D Ugyanolyat hordok,mint eddig.26hkm
12/14 anonim válasza:
Én 75C-ről indultam és most 85B-t hordok, de úgy érzem már nem sokáig. A végét meg majd meglátjuk hogyan alakul.
14+6hkm
13/14 anonim válasza:
Én 75C-ről indultam és most 85B-t hordok, de úgy érzem már nem sokáig. Szóval én már nem tudok kiigazodni ezeken a méretezéseken, de nagyon. Nőttek, teltebbek a melleim mégis C-ről B-re? Vagy most akkor nem a betűt kell nézni, hanem a számot? Érdekes... Mondjuk arra rájöttem, hogy a fazontól is sok függ, mert mikor a 85B-s szereztem be próbáltam 90C-s is, és az meg nagyon kicsi volt.
A végét majd meglátjuk hogyan alakul.
14+6hkm
14/14 anonim válasza:
11es: legyél szíves összehasonlítani a kosárméretét egy 75b-s és egy 90b-s melltartónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!